Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Contactgegevens

VASCO bvba
Kruishoefstraat 50
B-3650 Dilsen
België

Niva, duurzaam de toekomst tegemoet

Met een sobere, strakke belijning biedt Niva een wereld van stijl én mogelijkheden. Deze designcollectie van marktleider Vasco kent heel wat uitvoeringen: van badkamerradiator met extra opbergruimte tot energiezuinige elektrische radiatoren.

Nederland loopt warm voor elektrische designradiatoren

Elektrische radiatoren doen het goed. Niet verwonderlijk, want elektrisch verwarmen is vandaag geëvolueerd naar een energie-efficiënte, gebruiks-vriendelijke en duurzame oplossing, zeker in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen.

Een zomer vol ventilatie-noviteiten bij Vasco

Vasco biedt de oplossing met drie slimme uitbreidingen voor balansventilatiesystemen (warmteterugwinning).

Vasco Vica, fluisterstille warmtepomp lucht/water

Deze zomer lanceert Vasco een geruisloze warmtepomp lucht/water Vica 8 AW E, in combinatie met een intelligent buffervat voor verwarming en warm water, Vica Combi Collect.

Vasco-noviteiten voor een duurzaam binnenklimaat

Bij Vasco kan de (ver)bouwer terecht voor een totaaloplossing in verwarming én ventilatie, met de kenmerkende Vasco-designsignatuur als extra troef.

Fluisterstille ventilatie maatgevend op het gebied van warmteterugwinning

Deze fluisterstille ventilatie-oplossing onderscheidt zich door een onovertroffen rendement en een flexibele en eenvoudige montage.

 

Brugman paneelradiatoren binnenkort leverbaar via Technische Unie

Brugman paneelradiatoren staan synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving.

Niva Bath, design en functionaliteit in fraai evenwicht

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit.

Vasco (BE) introduceert nieuwe generatie all-in-one WTW-units voor nieuwbouw en renovatie

Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert een nieuwe serie WTW-ventilatie-units. Uniek is het all-in-one principe; de nieuwe T350 en T500 zijn standaard uitgerust met een veelheid aan functionaliteiten die doorgaans optioneel zijn.

Primeur: Vasco (BE) introduceert ecodesign-blower voor elektrische radiatoren

Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland de Vasco Blower: de eerste voorgemonteerde verwarmingsventilator die voldoet aan de Ecodesign Directive.

Vasco (BE) eerste A‐merk in Benelux met designradiatorcollectie voor middensegment

Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert in de Benelux als eerste A‐merkleverancier een collectie van negen designradiatoren voor het middensegment.

Ontwikkelaar Jack Koster (Noord‐Nederland) kiest Vasco (BE) als vaste leverancier van balansventilatie‐units

Jack Koster, ontwikkelaar uit Westerbroek in Groningen, schrijft in zijn energiezuinige luxewoningconcept standaard de Vasco D400 balansventilatie‐units met warmteterugwinning voor.

Vasco zorgt voor natuurlijk en gestileerd verwarmen

Designradiatoren zijn bij uitstek geschikt om een mooi accent aan badkamer, keuken of hal te geven. Tegenwoordig vormt de radiator een onderdeel van de interieurinrichting. Naast dit designaspect geven zij ook nog behaaglijke warmte af.

Hoge warmteafgifte en strak design kenmerkt Vasco’s FlatLine collectie

Vier jaar na de lancering van de Vasco FlatLine, één van de best verkochte paneelradiators in de Benelux, zet Vasco een volgende stap in dit succesverhaal met de FlatLine Collectie.

 

Zwevende Niva designradiator krijgt koperen beugel

De radiator Niva van Vasco valt op door zijn strakke en tijdloze uiterlijk, maar is ook een uitblinker in warmteafgifte.