Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Walraven biedt met het assortiment Bevestigingssystemen, Brandwerende Systemen en Sanitairsystemen kwalitatief betrouwbare, gemakkelijke en snelle productoplossingen. Denk hierbij aan pijpbeugels, montagerails, brandmanchetten en een uitgebreid McAlpine assortiment. Daarnaast biedt Walraven technische ondersteuning in de vorm van Project Engineering; de engineers hebben ruime ervaring en helpen u graag bij het oplossen van technische vraagstukken!

Contactgegevens

Walraven B.V.
Industrieweg 5
3641 RK Mijdrecht
Nederland

Maak kans op een uitgebreid Walraven Sinterklaaspakket!

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en het coronavirus heeft hierin een grote rol gespeeld, zeker ook voor onze collega’s in de bouwsector.

Walraven goes digital met de UOB!

Per oktober 2020 heeft Walraven zich aangesloten bij de UOB (dé open Uniforme Objecten Bibliotheek) voor het succesvol samenwerken en betrouwbaar uitwisselen van technische informatie tussen projectpartners.

StarQuick®: Snel, gemakkelijk en betrouwbaar!

De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden.

Welke installatieheld ben jij?

Tijdens onze VSK-deelname willen we graag de helden van de installatiebranche in het zonnetje zetten. Niet zomaar helden, maar dé helden van de installatiebranche.

Nieuw: BIS Yeti® 130 Montagesysteem

Op zoek naar een modulair systeem speciaal voor ondersteuning van lichte dakinstallaties?

McAlpine Universeelsifon met beluchter en WMA veelzijdig toepasbaar

Bent u op zoek naar een sifon die in diverse situaties toegepast kan worden? Dan heeft u met de McAlpine Universeelsifon met beluchter en WMA het juiste product in handen.

 

Nieuw en verbeterd: Tweeschroevenbeugels van Walraven

Walraven heeft onlangs het assortiment tweeschroevenbeugels vernieuwd en geoptimaliseerd. In het assortiment vindt u de premium Bifix® G2 beugels en de standaard 2S beugels.

 

McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is dé oplossing voor kleine ruimtes

De nieuwe McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is onze kleinste sifon uit het assortiment en speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte. Denk hierbij aan badkamermeubels of fonteintjes.

Brandwerende Systemen: optimale brandwerendheid!

Op zoek naar inventieve totaaloplossingen? Walraven B.V. biedt met haar Brandwerende Systemen een uitgebreid pakket aan afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

 

Walraven levert buisbevestigingssysteem genaamd BIS UltraProtect® 1000

Onder de naam BIS UltraProtect® 1000 introduceert Walraven een buisbevestigingssysteem dat geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen.

Walraven biedt oplossingen voor groot renovatieproject

De Engineers van Walraven hebben door middel van prefab oplossingen de installateurs uren kunnen laten besparen op de verbouwing.

Nieuw! McAlpine MacValve: de sifon zonder waterslot

Gebruik dan de nieuwe toevoeging uit het McAlpine assortiment van Walraven: de McAlpine MacValve.

Britclips® RSWB: snel en eenvoudig te monteren

Nieuw in het Britclips® assortiment Walraven: de Britclips® RSWB. Deze uitschuifbare console biedt een kostenbesparende oplossing voor de montage van elektrotechnische dozen en leidingen bij systeemwanden.

Nieuwe generatie BIS RapidStrut® G2 accessoires

Het BIS RapidStrut® Bevestigingssysteem biedt een ongekende keuze aan railprofielen en wandconsoles.