Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

ZinCo is toonaangevend op het gebied van dakinrichtingen. Of het nu gaat om extensieve vegetatiedaken, dakparken op rijverhardingen op daken. ZinCo heeft voor elke toepassing eigen innovatieve en duurzame systemen ontwikkeld. ZinCo Benelux adviseert en verkoopt de ZinCo daktuinsystemen in de drie Benelux-landen. ZinCo Benelux begeleidt tevens de uitvoering en leidt de verwerkers op projectniveau op.

Contactgegevens

ZinCo Benelux B.V.
Postbus 9092
1006 AB Amsterdam
Nederland

Tijdelijke wateropslag met ZinCo retentiesysteem

Het Amsterdamse Bungehuis aan de Amsterdamse Spuitstraat werd onlangs verbouwd tot Soho House Amsterdam: een exclusieve club en verblijfplaats voor creatievelingen uit de hele wereld.

Renovatie: uitgelezen moment om een groendak te overwegen

De hoogwaardige en innovatieve daktuinsytemen van Zinco maken meervoudig ruimtegebruik van renovatiedaken mogelijk.

ZinCo introduceert het eerste ‘Bijen- en vlinder’ groendak

Nog geen jaar na de lancering van het daktuinsysteem op basis van bioplastics Natureline introduceert ZinCo als eerste het ‘Bijen- en vlinder’ groendak.

ZinCo presenteert nieuwe lijn ecologische mengsels dakbeplanting

Nog geen jaar na de lancering van het volledig recyclebare dakopbouwsysteem Natureline heeft ZinCo een nieuwe innovatie duurzame stap gezet.

Innovatieve duurzame primeur van ZinCo heet Natureline dakopbouwsysteem

Leverancier van daktuinsystemen ZinCo heeft opnieuw de grenzen van het innovatief vermogen opgezocht en gevonden! Met Natureline, een nieuw dakopbouwsysteem dat is samengesteld uit volledig hernieuwbare bioplastics.

Innovatieve duurzame primeur van ZinCo heet Natureline dakopbouwsysteem

Leverancier van daktuinsystemen ZinCo heeft opnieuw de grenzen van het innovatief vermogen opgezocht en gevonden! Met Natureline, een nieuw dakopbouwsysteem dat is samengesteld uit volledig hernieuwbare bioplastics.

Hernieuwbare bioplastics basis voor duurzaam dakopbouwsysteem

Het uitgebreide duurzame ZinCo-assortiment bestaat uit recyclebare en/of gerecyclede en/of biologisch afbreekbare grondstoffen.

Dakbegroeiing verhoogt opbrengst van zonne-energie

Inmiddels is het algemeen bekend, dat de combinatie van dakbegroeiing en zonne-energie tal van voordelen met zich meebrengt: zo dient het gewicht van de begroeiing als statische ballast voor de verankering van zonnepanelen.

Voor ieder groendak de juiste ZinCo drainage

ZinCo heeft maar liefst 15 verschillende lichtgewicht drainagetypen in het assortiment, en die verscheidenheid is niet voor niets! Niet elk dak is immers hetzelfde. Maatwerk is vereist.

Met ZinCo Solar Basis bouw je een dubbel verdien dak

Zo is er vorig jaar op de Schiphol Plaza een dak met de ZinCo Solar Basis SB 200 gerealiseerd voor 240 panelen. En onlangs is er op een school in Bodegraven een dak opgeleverd met plaats voor 97 Solar panelen.

Lichte grasdaktuin Summer Meadow blijft vanzelf groen

ZinCo Summer Meadow is een grasdaktuinsysteem waarin ook kleine plantengroepen en lage struiken kunnen worden geïntegreerd.

Floradrain houdt langste daktuin ter wereld droog

Sinds 2009 is het ‘High Line Park’ een serieuze concurrent van het ‘Central Park’ geworden.