Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Totaaloplossingen voor de inrichting van het platte dak

Zoontjens heeft een leidende positie in Europa in het begaanbaar maken van en het leveren van totaaloplossingen voor platte daken. Zij levert parkeerdak-, dakbestrating-, en galerij- en balkonophoogsystemen. Ze is innovatief en vooruitstrevend door onder andere realisatie van de grootste parkeerdaken in Europa.  Zoontjens is hét aanspreekpunt voor advies, productie, levering, uitvoering, service en onderhoud van al haar systemen.

 
Enkele karakteristieken van alle systemen zijn: een uitstekende waterhuishouding onder de tegelvloer door, een meerschalige systeemopbouw, hoge aanbrengsnelheid onder alle weersomstandigheden (indien gewenst synchroon aan de bouwstroom) en de systemen zijn na aanbrengen direct begaanbaar. Maar ook de duurzaamheid van het blijvend aaneengesloten tegelveld, gering onderhoud, eenvoudige bereikbaarheid van de waterkerende laag en een goede verzekerde garantie op maat zorgen voor vraag naar de systemen van Zoontjens.

Contactgegevens

Zoontjens
Centaurusweg 19
5015 TA Tilburg
Nederland

Whitepaper: Het platte dak biedt uitzicht op morgen

Want aan het begrip duurzaamheid is geen ontkomen meer aan.

 

Ophoging balkonvloer voor betere toegankelijkheid

Volgens de CBS Bevolkingsprognose waren er in 2012 nog 2,7 miljoen 65-plussers, in 2040 zullen dat er 4,8 miljoen zijn. De samenleving vergrijst en de zorg staat onder druk. We zullen steeds langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen.

Het belang van een goede buitenruimte

Maar in tijden dat je verzocht wordt zoveel mogelijk thuis te blijven, is dat niet voor iedereen mogelijk. Een buitenruimte bij woningen speelt hierbij een belangrijke rol.

Zoontjens introduceert nieuwe kleurlijnen Dreentegel® en Drenoliet®

De kleuren van de Dreentegel® en Drenoliet® zijn verdeeld in twee verschillende kleurlijnen: Grey Look en Nature Look. Binnen de Grey Look lijn is er keuze uit diverse grijstinten, van licht tot donker.

Dreen® Ceramica: keramische tegels voor dakterrassen

Lichtgewicht, sterk en stijlvol. Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Nu ook in groot formaat!

Nieuwe formaten en kleuren voor Dreen®Ceramica van Zoontjens

Dreen®Ceramica van Zoontjens geeft dakterrassen een moderne strakke uitstraling. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor de renovatie van dakterrassen of galerijen.

 

Zoontjens biedt oplossing voor galerijvloeren Hilversumse flats

Ruime woningen, een fijne locatie en een prachtig uitzicht. Dit kenmerkt de twee markante flatgebouwen aan de Zeverijnstraat in Hilversum. Bewoners wonen hier met plezier.

 

Webinar 'Gebruik het dak'

Het platte dak is steeds meer multifunctioneel. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo'n multifunctioneel dak? In het webinar ‘Gebruik het dak’ van Zoontjens zijn drie experts ingegaan op dit onderwerp.

 

Fixplate lock systeem voor keramiek op dakterrassen

De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven.

Keramische tegels voor dakterrassen

Keramische tegels zijn er in vele formaten, kleuren en motieven.

Transformeer dakterrassen met keramische tegels

De keramische tegels van Zoontjens wegen slechts 46 kg per vierkante meter en zijn daardoor bruikbaar op bijna alle bestaande daken of galerijen.

'Een verantwoorde systeemkeuze in dakbestrating is doorslaggevend voor de levensduur van het dak'

Dakbedekking kennen we in vele soorten en maten. Ook dakbestrating is iets dat zeker in steden steeds belangrijker wordt. De toenemende behoefte aan ruimte in steden kan door dakterrassen worden ingevuld.

Spectaculaire skybar op The Student Hotel Maastricht

Het historische Eiffelgebouw in het Sphinxkwartier van Maastricht heeft een volledige renovatie ondergaan.

Onderhoud is belangrijk, ook bij parkeerdaken

Waarom dan geen inspectie en onderhoud op een parkeerdak? 

Dakterrassen zijn de trend!

Om daken goed toegankelijk te maken is een goed dakbestratingssysteem nodig. Dakspecialist Zoontjens biedt al meer dan 40 jaar innovatieve systemen voor de inrichting van platte daken.