Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

TECE Nederland BV vertegenwoordigt de Duitse gelijknamige fabrikant van sanitair systemen, installatiewanden, afvoertechniek en leidingsystemen.

Contactgegevens

TECE Nederland BV
W.A. Scholtenstraat 7a
9422 BR Smilde
Nederland

Easy fit-montage TECE bedieningsplaat zorgt voor gemak en bespaart tijd

TECE heeft een nieuwe montagewijze van de bedieningsplaat ontwikkeld. Dit montageprincipe heet terecht easy fit en is van toepassing bij de nieuwe inbouwframes die onlangs zijn geïntroduceerd.

Zelfreinigend doucheprofiel wint wanneer het op hygiëne aankomt

TECE levert een doucheprofiel als modern alternatief voor een douchegoot. Dit doucheprofiel heeft een aantal slimme voordelen die zorgen voor maximale hygiëne.

Nieuw TECE inbouwframe: vereenvoudigt en versnelt de montage

TECE introduceert haar vernieuwde reeks inbouwframes. Dankzij zorgvuldig overleg met installateurs uit meerdere landen is TECE erin geslaagd het beproefde inbouwframe op vele punten te vernieuwen.

Aanraakvrij spoelen voorkomt overdracht virussen

Juist nu is het belangrijk het toilet of urinoir aanraakvrij te spoelen, omdat dit de overdracht van virussen via de bedieningsplaat voorkomt. TECE levert hiervoor verschillende sl

Aanraakvrij spoelen met nieuwe elektronische bedieningsplaat

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Aanraakvrij spoelen van het toilet of urinoir kan verspreiding van Covid-19 voorkomen. Daarom introduceert TECE de nieuwe aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid.

Aanraakvrije wc-bediening voorkomt besmetting

Daarbij combineren deze wc-bedieningen maximale hygiëne met een esthetisch design en hoogwaardige technologie.

 

Prefab bij TECE speerpunt op Bouwbeurs

Om de bouwtijd op de bouwplaats te verkorten levert TECE drie systemen voor prefab: het voorwandsysteem TECEprofil, het leidingschachtsysteem TECEsystem en het push fit leidingsysteem TECElogo.

Bedieningsplaat TECEnow: strak en tijdloos

Een esthetisch prachtig vormgegeven serie, gemaakt van kunststof en ontwikkeld als tegenhanger van de organisch vormgegeven serie TECEambia. Door de hoogte van slechts 5 mm en het minimalistische design oogt TECEnow heel modern en stijlvol.

Ontdek de vele voordelen van ‘push fitten’ tijdens installatievakbeurs

Binnenkort kunt u op de installatievakbeurs te Hardenberg bij TECE Nederland het nieuwe radiale fitten leren en proberen. Dat gaat heel eenvoudig met steekfittingen, ook wel push fittingen genoemd.

Wandthermostaat voor TECEfloor is echt design element

Speciaal voor haar serie vloerverwarmingssystemen TECEfloor, introduceert TECE een nieuwe serie wandthermostaten. Dankzij de 105 mm diameter zijn deze wandthermostaten echte designelementen die esthetisch in elke ruimte passen.

Prachtige glazen wandafwerking met TECElux

Bij TECElux is het spoelreservoir, de spoelbediening en de wandaankleding volledig geïntegreerd. Wat u ziet zijn de mooi vormgegeven glazen wandpanelen waartegen het toilet of een douche-wc wordt gemonteerd.

Modulair gootsysteem voor waterafvoer

TECE introduceert een roestvast stalen modulair gootsysteem voor het afvoeren van schone of vervuilde waterige vloerstoffen in bedrijfskeukens van hotels, restaurants, instellingen en kantoren.

Montage douchegoot tegen wand

Tece heeft een aantal vernieuwingen in de serie douchegoten TECEdrainline doorgevoerd.