Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Caleffi is als ‘total-solution provider’ een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.

Contactgegevens

Caleffi International N.V.
Moesdijk 10
6004 AX Weert
Nederland

De MINICAL® ontluchters van Caleffi: klein, eenvoudig en doeltreffend

Het meest complete aanbod van automatische ontluchters vind je bij Caleffi. Door scherpe kwaliteitschecks en jarenlange ervaring durft Caleffi 100% kwaliteit te garanderen op haar ontluchters.

 

Caleffi lanceert warmtepompsets, voor iedere unit een passende set

Met de in totaal 8 warmtepompsets die Caleffi op de markt brengt, zit er altijd één bij voor de door jou gekozen installatie.

Directe ketelaansturing met de nieuwste zoneventielset van Caleffi

Bespaar energie in je installatie door naregeling toe te passen in de verschillende ruimtes van je woning. Dit kan met behulp van een zoneventielset.

Optimaal comfort, energiebesparing en stijlvol design met de nieuwe Caleffi CODE® (serie 215)

Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering.

Kies de juiste appendages voor een optimale werking van uw warmtepompinstallatie

Nederland heeft als doel om in 2050 een CO₂-arme samenleving te hebben. De gebouwde omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Om de energietransitie te laten slagen, worden tal van maatregelen genomen.

Hulpmiddelen voor een schone cv-installatie

Voor de waterkwaliteit en waterbehandeling van verwarmings-systemen in grondgebonden woningen, appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen werd lange tijd vastgehouden aan de Duitse VDI-norm 2035.

De waarheid over vuilafscheiders

Ze kunnen ontstaan door lucht en zuurstof in het cv-water die voor een chemische reactie zorgen waardoor magnetiet gevormd wordt. Daarnaast kunnen ook andere vuildeeltjes als zand, cement, of ander vuil hun weg vinden in de leidingen.

Caleffi chemische additieven voor langdurige efficiënte vuilafscheiding

Naast deze afzettingen zijn er kalkafzettingen (calcium- en magnesiumaanslag, hardheidzouten) die bijdragen aan het belemmeren van de doorgangen en die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van corrosieve fenomenen.

De nieuwe duurzame universele veiligheidsgroep van Caleffi

De nieuwe veiligheidsgroep serie 526554 heeft een aantal kenmerken die hem uniek, veelzijdig en duurzaam maken.

Kennisdelen is essentieel voor ontwikkeling

Caleffi staat als Kennispartner op de stand van ISSO, op de VSK 2020, standnummer D050 in hal 10. Wil je meer weten over het nieuwste product DirtmagClean®, legionellapreventie, hybride installaties of oplossingen voor warmtenetten?

Caleffi herintroduceert uitgebreid box-assortiment inclusief servicekoffer

Voor een groot assortiment courante componenten heeft Caleffi boxen samengesteld: voor automatische ontluchters, vulsets, vuilafscheiders, etc.

Eenvoudig en snel (bij)vullen van je cv-installatie doe je met de Caleffi vulset

Eén of enkele keren per jaar moet je cv-installatie bijgevuld worden, omdat de druk anders te laag wordt. Om dit proces makkelijker en sneller te laten verlopen, kun je een vulset gebruiken.

Bescherm je drinkwaterinstallatie met de waterslagdempers van Caleffi

Waterslag treedt op in gesloten systemen wanneer het water zeer snel afgeremd of versneld wordt door het plotseling sluiten van ventielen of kranen of door het stoppen van een circulatiepomp.

Zoneventielset Caleffi regelt flinke besparing in energie én in uw portemonnee

Een zoneventielset bespaart energie in de installatie door de verschillende ruimtes na te regelen.

 

Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen.