Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Milin B.V. staat voor Miltenburg Industries en is opgericht in 2004. De afgelopen tien jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare expert en totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding. Milin is een financieel onafhankelijke organisatie. Een sterke en betrouwbare partner met innovatieve producten. Milin biedt haar klanten optimale service en support.

 
Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende, marktgerichte partij met een sterke reputatie. Vakmanschap, kwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn cruciale pijlers van de organisatie. Milin B.V. loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen waarbij de mogelijkheden en kansen ten volle worden benut. De klant is hierbij altijd uitgangspunt.

 
Een aanzienlijk deel van de omzet wordt gerealiseerd door export naar België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Groot-Brittannië. Milin B.V. dankt zijn sterke positie op de markt niet alleen aan het kwalitatief hoogwaardige productassortiment, maar eveneens aan de grote mate van betrokkenheid en enthousiasme van haar medewerkers. Wij bieden een uitgebreide service in het voor- en nazorg traject. Het kantoor van Milin B.V. en de fraai ingerichte showroom zijn gevestigd in Nieuwegein (nabij Utrecht).

 

Bekijk de bedrijfsvideo hieronder:

Contactgegevens

Milin B.V.
Brabanthaven 1
3433 PJ Nieuwegein
Nederland

De natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van kunststof

Een houten gevel is tijdloos en sluit vaak perfect aan bij een natuurrijke omgeving. Maar ook in de stad komt een houten gevel nog regelmatig terug. Naast dat het prachtig is, vergt het ook veel onderhoud.

Het afbouwmateriaal voor elke klus

Op zoek naar een strakke afwerking van jouw gevel, dakkapel, dakrand, overstek, gootafwerking of borstwering?

Renoveren en verbouwen met kunststof gevelbekleding

Verbouwen van een bestaande woning is erg populair in de huidige huizenmarkt. Houten panelen worden steeds vaker vervangen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De voordelen van kunststof panelen zijn dan ook groot.

Gevel geeft TheeHUIS een gastvrije uitstraling

Bij het concept van een zorgboerderij past gevelbekleding die vriendelijkheid en duurzaamheid uitstraalt.

Onbrandbare gevelbekleding heet Dutchplank

Afgelopen jaar is de wereld wakker geschud door brandende flatgebouwen. Panden zonder brandwerende gevelbekleding in bijvoorbeeld Qatar of dichterbij in Londen.

Mooi weer? Tijd voor schoonmaak van de gevel

Nu in februari lijkt het alsof we de winter achter ons hebben gelaten. Hogere temperaturen en nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan, oftewel de lente begint eraan te komen.

Gevelproducten van Milin maken duurzaam renoveren mogelijk

2018 was weer eens een goed jaar voor de bouw. Na jarenlange omzetdalingen, minder bestedingen en in de ergste gevallen zelfs faillissementen is het nu tijd voor groei.

Opletten bij opslag en onderhoud gevelbekleding tijdens de wintermaanden

In sommige gevallen, wanneer de weersomstandigheden zo extreem zijn, is het monteren van kunststof gevelbekleding zelfs af te raden!

 

Kostenbesparing door gevelisolatie

Verlaging van de milieubelasting is de laatste tijd een hot item in ons land. Om te voldoen aan de klimaattop afspraken in Europa heeft Nederland nog veel stappen te zetten totdat het einddoel van CO2 reductie is bereikt.

Dutchplank brandwerende gevelbekleding

Het verduurzamen en onderhoudsarm maken van je woning of bedrijfspand is de laatste tijd een ‘hot’ item. Dankzij de economische groei heeft men heeft steeds meer te besteden.

5e editie Gevel&Wand krant

Inmiddels brengt Milin alweer de 5e editie van onze veel gelezen Gevel&Wand krant uit.

Gevelbekleding monteren bij warmte

Na een langdurige droogte is het nu tijd voor een officiële hittegolf. De warmte houdt aan en een hitteplan is al opgesteld.

Het perfecte gevelpaneel heeft Nederland bereikt

Dit gevelpaneel is de geschikte bekleding voor renovatie- of nieuwbouw projecten waar het onderhouds-, montagegemak en duurzaamheid van belang zijn.

Vernieuwde en nog uitgebreidere catalogus vol duurzame materialen

Milin B.V. heeft haar nieuwe catalogus uitgebracht. De totaalleverancier voor duurzame afbouwmaterialen heeft het assortiment vernieuwd én uitgebreid.

Tadaa.... tromgeroffel.... een grote onthulling!

Milin B.V. heeft haar nieuwe catalogus uitgebracht. De totaalleverancier voor duurzame afbouwmaterialen heeft het assortiment vernieuwd én uitgebreid.