Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Sinds 30 jaar is SUNFLEX een gespecialiseerd fabrikant van vouwsystemen (glazen vouwwanden), schuif-/draaisystemen en horizontale schuifwanden (H-S-W). Het succes van ons bedrijf danken we in de eerste plaats aan de deskundigheid en de inzet van onze medewerkers.

 

Dankzij de professionele vakkennis van onze medewerkers en ons streven om de concurrentie steeds een stapje voor te zijn, is SUNFLEX in staat om een hoogwaardig assortiment te leveren wat betreft kwaliteit, functionaliteit en design, zonder de individuele wensen van onze klanten uit het oog te verliezen. De motivatie om onze klanten betrouwbare kwaliteitsproducten te leveren, is hierbij onze drijvende kracht.

 

Zoveel mensen, zoveel ideeën over wooninterieurs. Dat vraagt om individuele oplossingen. SUNFLEX levert producten om uw beschikbare woonruimte maximaal te benutten. Op allerlei plaatsen worden SUNFLEX-systemen dagelijks toegepast.

Contactgegevens

SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH
Im Ruttenberge 12
D-57482 Wenden-Gerlingen
Duitsland

Verleng de zomer met SUNFLEX terrasoverkapping

Een terras in de tuin biedt niet alleen meer woonruimte, maar ook buitenruimte. Vaak verplaatst het leven zich naar buiten - op het terras wordt gegeten, gespeeld en ontspannen, zolang het weer het toelaat.

Geniet van meer ruimte met de SUNFLEX SF 30

De nieuwe staand schuif-/draaisysteem SF 30 van SUNFLEX vergroot de aantrekkingskracht van elke woning door het contrast tussen glas en steen.

 

Sunflex: ‘Duurzame en betrouwbare bescherming’

“De Sunflex terrasoverkappingen SF 152 of SF 152 Plus bieden optimale bescherming tegen weer en wind”, aldus Edwin de Jong van Sunflex.

De zomer voorbij... echt niet!

De meteorologische zomer loopt volgens de kalender al weer op zijn eind, maar dat hoeft nog niet het einde te betekenen voor het lekkere buitenleven.

Verleng het buitenseizoen

Het is volop lente en de zomer laat ook niet lang meer op zich wachten. Naarmate de dagen warmer worden, verplaatst het leven zich vaak naar buiten.

Vrije keuze schuifwand in open of gesloten keuken

De keuken is het hart van veel woningen, omdat men elkaar daar ’s morgens, ’s middags en ’s avonds ontmoet. De open keuken is al lang een trend, waarbij zowel de ruimte om te koken en te eten, als de woonruimte groter zijn.

Innovatief schuif-draaisysteem SF 30 van SUNFLEX

In de vertrouwde, hoge kwaliteit biedt SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH sinds kort een innovatief staand schuif-draaisysteem voor terrassen en balkons aan.

Optimaal en soepel schuiven met het glasschuifsysteem van SUNFLEX

Bij het openen en sluiten van de eerste schuifvleugel worden de overige schuifvleugels door geïntegreerde meenemers eveneens automatisch geopend en gesloten.

 

Vouwwand Sunflex SF 75H biedt uitstekende warmte-isolatie

Hout is puur natuur – het materiaal straalt niet alleen warmte en gezelligheid uit maar voelt ook warm aan. Als natuurlijke grondstof combineert hout ecologische en economische aspecten op een ideale manier.

Ondersteunende rol voor het beste uitzicht

In de gebruikelijke hoge kwaliteit biedt SUNFLEX Aluminium GmbH sinds kort een innovatief schuif-draaisysteem voor terrassen en balkons.

Volglas schuifsysteem biedt perfecte bescherming voor weer en wind

Met het SF20 volglas schuifsysteem van SUNFLEX kunt u buitenshuis balkons, loggia's en dakterrassen afschermen of binnenshuis toepassen als ruimteverdeler.

De nieuwe glazen vouwwand SUNFLEX SF 75

Als één van 's werelds toonaangevende fabrikant van glazen vouwwanden, schuif-draai systemen en horizontale schuifwanden zet SUNFLEX nieuwe maatstaven in de energie-efficiëntie, veiligheid en design.