Mapei Nederland B.V.

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Wereldleider in het produceren van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw, dat is Mapei. Met meer dan 5.000 producten in het portfolio is er van fundering tot dak altijd wel een oplossing voorhanden.

 

Totaaloplossingen voor de bouw

Mapei biedt duurzame oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, renovatie van cultureel erfgoed, hospitality- en retailsector, industrie, infrastructuur, sport, openbare ruimte en de scheepsbouw. Oplossingen die men terugvindt in gevels, balkons, galerijen, vloeren, wanden, badkamers, (groot)keukens en andere toepassingen. Complete systemen waarin beproefde producten optimaal op elkaar zijn afgestemd, waardoor kwaliteit kan worden gewaarborgd en faalkosten verminderd. Totaaloplossingen voor de bouw noemen we dat.


Contactgegevens

Mapei Nederland B.V.
  Oude Apeldoornseweg 37 K
  7333 NR Apeldoorn
  Nederland
085 00 69 200
085 00 69 299

https://www.mapei.com/nl

Bedrijf

Verbinden, versterken en beschermen

Tegellijmen, kitten, voegen, producten voor betonreparatie en -bescherming, waterdichting, vloeren en wanden; wij bieden oplossingen die verbinden, versterken én beschermen. Maar we doen meer. Naast de technische support die wij geven voor, tijdens en na een project, delen wij ook onze kennis met de voorschrijvende markt en uitvoerende partijen in de vorm van productpresentaties en trainingen. Zo verbinden, versterken en beschermen we niet alleen met onze systemen, maar ook in de relatie met onze partners.

Wereldleider binnen de bouwwereld

Mapei Nederland is onderdeel van het internationale familiebedrijf Mapei S.p.A.. Een wereldleider die met dochterondernemingen verspreid over Europa, Afrika, Amerika, Azië en Australië een begrip is binnen de bouwwereld. Met een wereldwijd netwerk van specialisten, een uitgebreid logistiek netwerk en een internationaal georiënteerde R&D ontwikkelt en vermarkt de Mapei Group al meer dan 80 jaar producten en systemen die over de hele wereld succesvol worden toegepast.

Mapei als projectpartner

Mapei heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zo zijn er voor een groot aantal producten EPD`s (Environmental Product Declarations) opgesteld, bieden we ondersteuning in de ontwerpfase met BIM en LEED, maar hebben we ook onze eigen bestekservice. Dit alles maakt van Mapei een gesprekspartner waar projectontwikkelaars, en andere voorschrijvende instanties naar op zoek zijn. Eén projectpartner van fundering tot dak.Badkamer tegellijmen Mapei

Compleet assortiment tegellijmen

Van eenvoudige projectlijm tot hoogwaardige emissievrije poederlijm.
Productgroep voegen en kitten van Mapei

Meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten

Van eenvoudige projectvoegen tot schimmelbestendige voegen op basis van cement; van gemakkelijk verwerkbare epoxyvoegen tot hoog chemisch bestendige epoxyvoegmortels voor kritische omgevingen; van kitten voor keramiek en natuursteen tot reinigingsproducten én voegenfris.
Ultratop betonlook Bever Store

Cementeuze gietvloeren en wanden

Ultratop systemen zijn cementeuze gietvloeren en wandafwerkingen, die een groot onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van soortgelijke afwerkingen.
Master Collection Mapei

Master Collection muurverven en coatings

Voor een duurzaam behoud bescherm je muren, gevels en andere constructies met beschermende muurverven en coatings.
Mapei kunststof gietvloeren en coatingsystemen

Kunststof gietvloeren en coatingsystemen

Van de meest hoog bestendige vloersystemen voor de chemische industrie, voedingsindustrie en zorg tot comfortabele gietvloeren voor het onderwijs en de horeca.


Ultratop Terrazzo gietvloeren in nog meer kleuren beschikbaar

In de recente geschiedenis heeft Terrazzo geprofiteerd van verschillende technologische ontwikkelingen en geavanceerde technieken. In de afgelopen jaren heeft Terrazzo weer de aandacht gekregen die het verdient en draagt het bij aan de huidige trend in vloeren. De mogelijkheden in design zijn eindeloos en een terrazzo vloer is compleet naar wens te personaliseren, passend bij elk interieur.


Terrazzo vloeren op basis van cement en epoxy met eindeloze mogelijkheden in design

Terrazzo of Terrazzo alla Venetiana is een vloerafwerking die zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw. Terrazzo is enorm populair en is met de kleur, de mate van dichtheid en het soort toeslagmiddel helemaal naar wens te personaliseren. De mogelijkheden in design zijn eindeloos en een terrazzo vloer past hiermee in zowel klassieke, moderne als experimentele interieuren.


Mapei vernieuwt assortiment voegen en kitten

Gemakkelijk verwerkbare voegmortels, die het betegelde oppervlak niet alleen afmaken, maar ook zorgen dat het tegelwerk langdurig beschermd blijft tegen vocht, vuil en andere (chemische) stoffen.

Repareer, bescherm en versterk betonconstructies

Betononderhoud is een belangrijk onderdeel binnen de bouw. Het draagt bij aan het duurzaam behoud van betonconstructies.

Functionele vloersystemen die duurzaam én esthetisch zijn

Harsgebonden vloersystemen winnen aan populariteit. Niet alleen in de industrie, maar ook in de publieke en private sector kom je ze steeds vaker tegen.

Beschermende muurverf in meer dan 1000 kleuren

Of het nu gaat om een schrobvaste muurverf voor binnen of een waterafstotende gevelverf; Mapei biedt met de Master Collection een duurzame en decoratieve oplossing voor elke schildersklus.

Minerale, ijzersterke afwerking voor vloer en wand

Beeld je eens in; een vloer of wand die je decoratief en cementgebonden kunt afwerken.

Mapei lanceert bestekservice met complete systemen

Dit ondersteunt het systeemdenken in de bouw en garandeert dat de gekozen producten in bestekken goed op elkaar zijn afgestemd.

Naadloze decoratieve epoxy gietvloer met 3D effect

Een zelf egaliserend en decoratief epoxysysteem met een samengesteld (kleurrijk) granulaat zorgt voor geraffineerde slijtvaste vloeren.

Kwaliteitsvloeren zijn duurzame vloeren

“Als we het over duurzaam hebben, dan zie je dat deze gedachtegang zich in alle kolommen van de bouw doorzetten.

Ultra sterke vloer met betonlook? Ultratop!

De vloer krijgt het moderne uiterlijk van beton. Dankzij de hoge druksterkte, kunnen de ruimtes zwaar worden belast.

Speciale coatings zorgen voor extra hygiëne voor gezondheidszorg en voedselindustrie

In deze specifieke omgevingen speelt hygiëne een cruciale rol! Om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën tegen te gaan, zijn er nu twee nieuwe coatingproducten op de markt.

Mapei introduceert nieuwe Xtra lijn egalines

De geoptimaliseerde formules hebben onder andere een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.

Mapei introduceert nieuwe stucmortel voor Nederlandse markt

In de stucmortelbranche is Mapei’s snelle stuc- en reparatiemortel Planitop Fast 330 inmiddels een begrip.

Coatingproducten van Mapei zorgen voor optimale verbinding met de ondergrond

Dit geeft u de mogelijkheid om uw kleur precies af te stemmen op bestaande materialen en werken.

Mapei introduceert nieuwe lichtgewicht pastalijm – Keramastic Plus

Dit scheelt 2 kg met de traditionele pastalijmen, combineer dit met een 30% hogere opbrengst ( in vergelijking met traditionele pastalijmen) en deze lichtgewicht pastalijm is de oplossing voor de tegelzetter.

Mapei wint Nationale Business Succes Award in de branche ‘Lijmen en Kitten’

“Mapei weet met de technische kennis en producten een meerwaarde te creëren in de markt.

Sneldrogende stuc – en reparatiemortel voor wanden en vloeren

Planitop Fast 330 is vezel versterkt, na 3 uur overtegelbaar, kan zowel tegen wanden als op vloeren, binnen- en buitenshuis en in laagdikte van 3 tot 30 mm worden aangebracht.

Mapei introduceert nieuwe tijdsbesparende producten

Mapei lanceerde onlangs tijdens de internationale vakbeurs Domotex vernieuwde en vooral tijdsbesparende vloerkleefstoffen.

Kerapoxy Design is de ideale mortel voor glasmozaïek

Kerapoxy Design is een decoratieve, zuurbestendige tweecomponenten epoxyvoegmortel (leverbaar in 15 verschillende kleuren) die ideaal is voor glasmozaïek.

Slijtvaste cementgebonden vloerafwerking met Mapei

Slijtvaste cementgebonden vloerafwerking Ultratop -  onze drukvaste en zelfegaliserende mortel voor het aanbrengen van slijtvaste vloeren.

Installeer keramiek of natuursteen op balkons met Mapei

Ondergrond, waterdichting, lijmen, voegen, afdichting. Op een nieuw of bestaand balkon installeert u met de professionele producten van Mapei, keramiek of natuursteen met 10 jaar projectgarantie.

Duurzame bouwmaterialen door de jaren heen

In de jaren '80, lang voordat het belang van het werken met gezondere producten werd erkend, bracht Mapei al lijmen en aanverwante producten op waterbasis op de markt met een laag gehalte aan oplosmiddelen.

Mapei komt met duurzame betonrecycling

Ook in 2013 staat Mapei weer op de Bouwbeurs, deze keer op de Renovatieboulevard in hal 4.

Innovaties Mapei te zien op Architect@work

Op 12 en 13 september vindt de architectenbeurs Architect@work plaats in Ahoy Rotterdam.

Slijtvast alternatief met Mapei kunsthars- en cementaire vloeren

Onlangs introduceerde Mapei oplosmiddelvrije kunsthars- en cementgebonden vloerafwerkingen in Nederland: een verscheidenheid aan systemen voor elke toepassing en in vele kleuren.

Mapei traint verwerkers en leerlingen

Tijdens de training worden alle aspecten die te maken hebben met het verwerken van keramiek en natuursteen besproken en getoond.

Snel en ecologisch verantwoord renoveren met Mapei

Vooral in de renovatiebranche worden snelheid en efficiëntie steeds belangrijker: tijd is immers geld.

Nieuwe Mapei producten op Parket en Woninginrichter

Na een succesvolle eerste deelname in 2011, neemt Mapei Nederland BV voor de tweede maal deel aan de Vakdagen.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie