Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Wereldleider in het produceren van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw, dat is Mapei. Met meer dan 5.000 producten in het portfolio is er van fundering tot dak altijd wel een oplossing voorhanden.

 

Totaaloplossingen voor de bouw

Mapei biedt duurzame oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, renovatie van cultureel erfgoed, hospitality- en retailsector, industrie, infrastructuur, sport, openbare ruimte en de scheepsbouw. Oplossingen die men terugvindt in gevels, balkons, galerijen, vloeren, wanden, badkamers, (groot)keukens en andere toepassingen. Complete systemen waarin beproefde producten optimaal op elkaar zijn afgestemd, waardoor kwaliteit kan worden gewaarborgd en faalkosten verminderd. Totaaloplossingen voor de bouw noemen we dat.

Contactgegevens

Mapei Nederland B.V.
Oude Apeldoornseweg 37 K
7333 NR Apeldoorn
Nederland

Terrazzo vloeren op basis van cement en epoxy met eindeloze mogelijkheden in design

Terrazzo is enorm populair en is met de kleur, de mate van dichtheid en het soort toeslagmiddel helemaal naar wens te personaliseren.

Mapei vernieuwt assortiment voegen en kitten

Gemakkelijk verwerkbare voegmortels, die het betegelde oppervlak niet alleen afmaken, maar ook zorgen dat het tegelwerk langdurig beschermd blijft tegen vocht, vuil en andere (chemische) stoffen.

Repareer, bescherm en versterk betonconstructies

Betononderhoud is een belangrijk onderdeel binnen de bouw. Het draagt bij aan het duurzaam behoud van betonconstructies. Maar het is meteen ook een onderdeel waarvoor de nodige kennis vereist is. Mapei heeft die kennis in huis.

Functionele vloersystemen die duurzaam én esthetisch zijn

Harsgebonden vloersystemen winnen aan populariteit. Niet alleen in de industrie, maar ook in de publieke en private sector kom je ze steeds vaker tegen. Niet zo gek als je bedenkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Beschermende muurverf in meer dan 1000 kleuren

Of het nu gaat om een schrobvaste muurverf voor binnen of een waterafstotende gevelverf; Mapei biedt met de Master Collection een duurzame en decoratieve oplossing voor elke schildersklus.

Minerale, ijzersterke afwerking voor vloer en wand

Beeld je eens in; een vloer of wand die je decoratief en cementgebonden kunt afwerken. Een vloer of wand met een natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd mechanisch oersterk is. Het lijkt haast onmogelijk. Maar dat is het niet.

Mapei lanceert bestekservice met complete systemen

Dit ondersteunt het systeemdenken in de bouw en garandeert dat de gekozen producten in bestekken goed op elkaar zijn afgestemd. Kwaliteit kan hierdoor gewaarborgd worden en faalkosten verminderd.

 

Naadloze decoratieve epoxy gietvloer met 3D effect

Een zelf egaliserend en decoratief epoxysysteem met een samengesteld (kleurrijk) granulaat zorgt voor geraffineerde slijtvaste vloeren. Deze gepatenteerde mix zorgt voor een volledige 3D-effect van decoratieve toeslagstoffen.

Kwaliteitsvloeren zijn duurzame vloeren

“Als we het over duurzaam hebben, dan zie je dat deze gedachtegang zich in alle kolommen van de bouw doorzetten. De opdrachtgever moet dus niet alleen voor prijs gaan maar ook voor blijvende kwaliteit door de jaren heen.

Ultra sterke vloer met betonlook? Ultratop!

De vloer krijgt het moderne uiterlijk van beton. Dankzij de hoge druksterkte, kunnen de ruimtes zwaar worden belast.

Speciale coatings zorgen voor extra hygiëne voor gezondheidszorg en voedselindustrie

In deze specifieke omgevingen speelt hygiëne een cruciale rol!

Mapei introduceert nieuwe Xtra lijn egalines

De geoptimaliseerde formules hebben onder andere een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.

 

Mapei introduceert nieuwe stucmortel voor Nederlandse markt

In de stucmortelbranche is Mapei’s snelle stuc- en reparatiemortel Planitop Fast 330 inmiddels een begrip. Geliefd door menig stukadoor, tegelzetter, klusbedrijf en aannemer.

Coatingproducten van Mapei zorgen voor optimale verbinding met de ondergrond

Dit geeft u de mogelijkheid om uw kleur precies af te stemmen op bestaande materialen en werken. Hiervoor is een sample nodig (van minimaal 5 x 5 cm), waar de kleur van wordt afgelezen.

Mapei introduceert nieuwe lichtgewicht pastalijm – Keramastic Plus

Dit scheelt 2 kg met de traditionele pastalijmen, combineer dit met een 30% hogere opbrengst ( in vergelijking met traditionele pastalijmen) en deze lichtgewicht pastalijm is de oplossing voor de tegelzetter.