Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Heruvent B.V. / Vlakkelichtkoepel.nl ontwerpt, produceert en levert vlakkelichtkoepels. Een vlakkelichtkoepel is een stijlvol daglichtelement voor op een plat of licht hellend dak. De vlakkelichtkoepel kenmerkt zich door een hoge isolatiewaarde, uitstekende luchtdichtheid en grote glazen overspanningen. Er zijn meer dan 900 standaard maten waardoor maatwerk ook nog eens goed betaalbaar blijft. Heruvent B.V. produceert de vlakkelichtkoepels in haar eigen productiefaciliteit in Cuijk.

Contactgegevens

Heruvent B.V. / Vlakkelichtkoepel.nl
Hoogveld 14
5431 NW Cuijk
Nederland

Vlakkelichtkoepel levert prefab daklichten met triple glas

Het dak van de Noordwijkse bibliotheek was dringend toe aan renovatie.

Stijlvolle daklichten en lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Stijlvolle Daklichten: voor elk plat dak en in elke maat

Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Inbraakwerende Vlakkelichtkoepels? Uiteraard!

De vlakkelichtkoepels van Heruvent B.V. zijn getest door SKG-IKOB op inbraakwerendheid. Hierbij is getest volgens Nederlandse en Europese normering: NEN 5096:2011 en EN1627:2011.

Vlakkelichtkoepel.nl en isolatie: 3 x uitstekende prestaties

De vlakkelichtkoepel heeft een uitstekende isolatiewaarde. Hij wordt voorzien van HR++ veiligheidsglas of Triple veiligheidsglas. De geïsoleerde opstand heeft een hoge isolatiewaarde.

Is dit de grootste vlakkelichtkoepel van Nederland?

Tijdens de beurs Gevel2018 afgelopen januari werd de Vlakkelichtkoepel 2 Delen officieel op de markt geïntroduceerd.

 

Amsterdams VMBO grondig gerenoveerd en uitgerust met 19 vlakke lichtkoepels

Het Amsterdamse Mundus College wil haar leerlingen op elk moment van de dag een plezierige en veilige omgeving bieden, zowel tijdens de lesuren als tijdens alle naschoolse activiteiten.

Heruvent introduceert brandwerende daklichten met HR++ isolatieglas

Het daklicht is getest door het brandlaboratorium van Peutz.

Extra groot prefab dakraam Vlakkelichtkoepel XL

Dit prefab dakraam wordt net als de standaard vlakkelichtkoepel compleet in één geheel geleverd. De HR++ of triple beglazing zit hierbij al verwerkt in de opstand.

Brandwerende lichtkoepels nu in grotere afmetingen verkrijgbaar

In sommige gevallen is het verplicht om brandoverslag door het dak 30 of 60 minuten te voorkomen. Bijvoorbeeld bij een aanbouw op de onderste verdieping van een appartementencomplex.

Vlakkelichtkoepel nu ook met triple beglazing

De vlakkelichtkoepels van Heruvent B.V. zijn tegenwoordig ook leverbaar met drievoudige beglazing. Deze samenstelling heeft een nog betere isolatiewaarde dan het HR++ glas dat standaard wordt toegepast.

Vlakkelichtkoepel nu ook met triple beglazing

Deze samenstelling heeft een nog betere isolatiewaarde dan het HR++ glas dat standaard wordt toegepast. Door tweevoudige argongas vulling behaalt het glas een U waarde van 0,6 W/m2K volgens NEN-EN-673.

60 minuten brandwerende lichtkoepel beperkt brandoverslag

De daklichten worden op maat gemaakt waarbij het brandwerende glas al in de brandwerende opstand is verwerkt. Montage is daardoor eenvoudig en niet foutgevoelig.

Vlak daklicht voor op de veranda heet Star-Sky

Deze lichtstraat wordt prefab aangeleverd compleet met opstand en is eenvoudig te monteren. Kenmerkend is de lage opbouw en de mogelijkheid het daklicht van warmtewerend glas te voorzien.

Vlakkelichtkoepel.nl komt met daklicht tot 4m2 prefab compleet met opstand

Vlakkelichtkoepel.nl uit Cuijk presenteert een unieke uitbreiding van de productlijn: een prefab vlakke lichtkoepel van 4m2 in een zadeldakuitvoering met productcertificaat SKG-KOMO attest.