Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

De AVZ-Group bestaat uit 4 bedrijven en 3 afdelingen en is al vele jaren marktleider in Nederland op het gebied van buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en rolluiken. Onze systemen worden ontwikkeld door ons  eigen techniek- en ontwikkelingsafdeling en zijn tot op heden in meer dan 30 landen succesvol geplaatst. Variërend van particuliere toepassing tot grootschalige projectbouw.

Contactgegevens

AVZ-Group
Kanaaldijk 11
5683 CR Best
Nederland

Nieuw! SolidSky lichtstraatzonwering

Perfect voor het weren van lichtstralen door bijvoorbeeld het dakraam. Met zijn compacte design en een kast met een afmeting van 105 mm is het een product uniek in zijn soort.

 

Alulux Qompact rolluiken en rolpoorten – de veiligste in hun soort!

Je hebt ze in alle maten, soorten en kleuren. Er zijn ook grote verschillen in kwaliteit, robuustheid en afwerking. De Qompact rolluiken en rolpoorten van Alulux vormen een ‘all-in-one’ systeem.

Blijvend en beschermd genieten van het buitenleven met Solidare

Schommelende temperaturen, zon of regen, wind of geen wind. Met de Solid-Zip systemen van AVZ kunt u blijvend en beschermd genieten van het buitenleven.

 

1500 SolidScreens tegen hinderlijk zonlicht op Schiphol Central Business District

Glas is een aanwinst voor een gebouw, mits gecombineerd met de noodzakelijke buitenzonwering.

 

Inbrekers houd je buiten met rolluiken

Uit onderzoek blijkt inderdaad dat de inbraak vertragende werking van rolluiken hierin een belangrijke rol speelt.

SolidScreen, de effectieve zonwering voor vrijwel elk raam

De ideale buitenzonwering voor projecten is de SolidScreen®. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en biedt visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren.

Zonwering voor de vliesgevel: De SolidScreen voor elke projecttoepassing

De SolidScreen-lijn van AVZ is de laatste jaren flink uitgebreid. AVZ is altijd op zoek naar mogelijkheden om het assortiment te verbreden en gerichter aan de zonweringsbehoeften te voldoen.

De SolidScreen, ideale zonwering voor vrijwel elk raam

Voor driedubbel glas is buitenzonwering zelfs noodzakelijk volgens het Lente-akkoord, om oververhitting te voorkomen. Het beschermt, bespaart, bezorgt comfort en sfeer.

SolidScreen® weert zonnewarmte effectief met behoud van zicht naar buiten

Dat de SolidScreen® met zijn vele toepassingsmogelijkheden een ideaal zonweringsysteem is voor diverse projecten staat voor tevreden gebruikers vast. Een prettig binnenklimaat en het visuele comfort zijn slechts enkele voorbeelden…

SolidScreen buitenzonwering ventileert en weert

Voor een goede ventilatie zijn geen ingewikkelde systemen nodig. De SolidScreen® plaatsen en regelmatig een raam open zetten, zorgen voor voldoende frisse lucht!

Buitenzonwering verhoogt wooncomfort en zorgt voor extra isolatie

Een eenvoudige en doeltreffende manier om zowel in de zomer als in de winter energie te besparen is met behulp van buitenzonwering. In een woning zijn ramen essentieel, maar helaas is er altijd sprake van energieverlies door het glas.

AVZ speciale rolluiken

Warmte, koude, inbrekers - een rolluik van AVZ houdt ze buiten.

AVZ SolidScreen houdt woestijnzand buiten

‘Probably the Best screen in the Market’ is de slogan die AVZ, met een knipoog naar haar vestigingsplaats, gebruikt voor de SolidScreen®.

Nog even nazomeren met Piazzola terraszonwering

AVZ biedt inmiddels een breed scala aan buitenleven producten waaraan eerder dit jaar al de nieuwe Stanza® terrasoverkapping werd toegevoegd. Helemaal nieuw in de collectie is de Piazzola®.

Cubola zonwering geschikt voor ‘lastige’ plaatsen

De Cubola® is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling.