Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Contactgegevens

ARLU
Ter Vlucht 2
B - 8850 Ardooie
België

Argenta Invisidoor 2.0: montagegemak voorop

Met de Argenta invisidoor 2.0 gaat ARLU als specialist in onzichtbare aluminium deurkaders voor draaideuren nog een stap verder.

Zoveel houtsoorten, zoveel deuren … stuk voor stuk ingewerkt

In het Belgische dorpje Hives, startte het familieavontuur van Serge, Virginie en Benoît: het gastenverblijf ‘L’Ardenne Autrement’. De vijf gastenkamers ademen de sfeer van de Ardennen, strak afgewerkt met telkens een andere houtsoort.

Invisidoor opent deuren naar projecten in de kantoorsector

Interieurarchitect Charles Schinckus van het bureau MonArchi deed de inrichting van het volledige kantoorgebouw met de begane grond en daarboven vier etages, variërend van een cafetaria, vergaderruimtes, directieverdieping, kantoren, verschillende

Argenta en ROB gaan verder onder nieuwe moederbedrijf ‘ARLU’

In 2021 brengen Argent Alu en Louage & Wisselinck de merknamen argenta, voor alle binnenproducten, en ROB, als merk voor buitenoplossingen, onder in het nieuwe moederbedrijf ‘ARLU’.

De standaard in onzichtbare binnendeuren

Invisidoor is de naam van het argenta pakket om binnendeuren onzichtbaar in te werken, strak in de wand en zonder zichtbare technieken.

Onzichtbare binnendeuren

In het Belgische Adegem was strakke vormgeving de norm voor deze nieuwbouw eengezinswoning met kantoorruimte. De argenta invisidoor DL en SDX-binnendeursystemen passen er perfect in het plaatje.

ROB deur en vouwluikenbeslag

Het gebruiksvriendelijke kantelpoortbeslag van ROB was – beschikbaar voor kantelpoorten tot

Meest minimalistische schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, scharnieren en zelfs plinten: het lijkt intussen een vanzelfsprekendheid in strakke en minimalistische interieurs. En daar heeft argenta met het Invisidoor systeem heel wat aan bijgedragen.

NIEUW: Invisidoor ‘S’, de schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Het deurblad van de Invisidoor S (met de ‘S’ van ‘Slide’) valt in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak van de wand waarin die ingewerkt zit.

 

Argenta Invisidoor S wint iF Design Award 2019

Onzichtbare deursystemen zijn dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp. Dat geldt uiteraard ook voor de Invisidoor S van argenta.

Pivotica Pro: onzichtbaar ingewerkte taatsdeuren nu tot 150 kg

Dankzij het argenta Pivotica Pro scharnier kunnen voortaan zelfs pivoterende binnendeuren tot 150 kg strak ingewerkt worden.

ROB Punch: subtiel beslag voor glazen schuifdeuren tot 150 kg

Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs in kantoren, lofts en woonkamers.

argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu ook beschikbaar in een ‘Smart Entrance’ variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt.

Nieuwe argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. Het slot wordt aangedreven door 4 AAA-batterijen, die in totaal maar liefst 35.000 openingen lang meegaan. 

Deurbeslagmarktleider Argent Alu neemt specialist in schuifdeurbeslag ROB over

Zowel het bestaande Argent Alu merk ‘argenta’ als ‘ROB’ blijven naast elkaar bestaan, maar met deze overname profileert Argent Alu zich nog sterker als totaalaanbieder van gespecialiseerde oplossingen voor binnendeuren.