Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Contactgegevens

SoundLess Acoustics International
De Warren 6
1187 LL Amstelveen
Nederland

Akoestiek,

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving maar zorgt ook

Robuuste akoestiek

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing, stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving!

Soundblox helpt je uit de brand!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving?

Duurzame akoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is cruciaal voor gezondheid en welzijn.

Gezonde akoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cruciaal voor gezondheid en welzijn!

Groene akoestiek

Optimaliseer de ruimtebeleving door verbetering van de ruimteakoestiek en haal de natuur naar binnen! Een optimale ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden.

Wandafwerking; niet alleen decoratief maar ook functioneel!

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker. Ook ons interieur en ruimtebeleving krijgen meer aandacht, zowel op kantoor als thuis en straks weer ook in de winkel, het magazijn en restaurant!

Het brandende vraagstuk van goede ruimteakoestiek

Brandveiligheid is een van de meest belangrijke aspecten van elk gebouw. Daarnaast is akoestiek (geluidsisolatie en het akoestisch klimaat binnen de ruimte) een belangrijk thema.

Akoestiek thuis

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker. Ook ons interieur en ruimtebeleving krijgen meer aandacht. Logisch, want we zijn meer tijd gaan doorbrengen in huis. We reizen minder en werken vaker thuis.

Nostalgietrip met Soundblox

Wij hebben nog wat foto’s gevonden uit de oude doos die wij graag met je delen.

 

Groene akoestiek

Een goede ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden. Goede ruimteakoestiek is niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar ook voor de gezondheid en het welzijn op langere termijn.

Robuuste akoestische oplossing voor binnen- én buitentoepassing!

Hartstikke mooi voor het oog, zo’n glazen gevel, echter een drama voor het oor!

 

Bezoek Soundless Acoustics op ARCHITECT@WORK 2020 in Rotterdam!

Soundless Acoustics nodigt u uit voor de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 16 & 17 september voor een ‘look & feel’ van de nieuwste innovaties voor optimalisering van de ruimteakoestiek. 

 

Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit. Het vermindert ziekteverzuim en verbetert de stemming van medewerkers.

Mooier kunnen we het wél maken. En ook voordeliger!

Een hard interieur heeft een lange nagalm en zorgt voor harde geluiden. Niet bepaald prettig voor de mensen die in die ruimte werken, studeren of recreëren.