Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

PCI biedt complete systemen aan, met op elkaar afgestemde en in combinatie beproefde en gecertificeerde producten. Voor toepassingen van badkamer en keuken tot zwembad en sauna - openbaar, in een hotel of in fitnesscentrum. Van gevel, balkon en terras, industrievloer tot kelder. Kijk op de website voor de opbouw van de belangrijkste systemen naar toepassingsgebied, met afbeeldingen en productoverzicht. Daar vindt u ook onze emissiearme systemen. Wij verstrekken bij correcte toepassing van de systemen een projectgarantie van 10 jaar.

Contactgegevens

PCI Tegellijmsystemen
Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout
Nederland

PCI breidt systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uit

PCI heeft haar systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uitgebreid en praktische verwerkingsvideo’s toegevoegd.

Voegmortel PCI Nanofug Premium is veelzijdig en duurzaam

PCI heeft het aantal kleuren van PCI Nanofug Premium verhoogd naar 28. De actuele kleuren zijn afgestemd op de laatste trends, met diverse grijze tinten en een ruime keuze uit bruine varianten voor bijvoorbeeld houtimitatietegels.

Unieke epoxyvoegmortel voor badkamer en toilet

Hoge kwaliteit, chemicaliënbestendig, slijtvast, lange levensduur, homogene en mooie kleur, eenvoudig te reinigen. Alles wat een badkamer, keuken, toilet of zwembad meerwaarde geeft is terug te vinden in deze voegmortel.

Langdurig kleurechte voegmortel

Eenvoudige verwerking in combinatie met de voordelen van een epoxyproduct: dat is PCI Durapox Premium. De slijtvaste, chemisch resistente voegmortel voor keuken, badkamer, toilet of zwembad.

Speciale tegellijm voor terrassen

De nieuwe tegellijm PCI Flexmörtel Premium maakt het mogelijk onder lastige weersomstandigheden keramische tegels of natuursteen op een terras te verlijmen.

Handige app van PCI-tegellijmsystemen

Daarmee kan de verwerker snel een product kiezen, de informatie raadplegen, het verbruik bepalen en een filmpje bekijken. Hij heeft zo altijd alle informatie voor een standaardproject paraat. In slechts enkele stappen plant hij een tegelproject.

Tegelen op 3 dagen oude verse cementdekvloer

De zeer sterke en flexibele tegellijm PCI Flexmörtel S2 maakt het mogelijk dubbel tijd te besparen. En het feit dat geen langdurig opstookprotocol voor de vloerverwarming nodig is, levert ook veel gemak op.

Voegmortel PCI Nanofug Premium ook voor natuursteen

PCI Nanofug Premium, de vuilafstotende voegmortel, is nu niet alleen geschikt voor keramiek, maar ook voor natuursteen. Dit maakt het product nog veelzijdiger in de toepassing.

 

Snel en emissiearm badkamer renoveren

Door de korte uithardingstijden van de verschillende producten kan binnen een zeer korte tijd een badkamer worden gerenoveerd. Dit beperkt de wachttijden en de kosten.

Breed inzetbare, sterke egalisatiemortel van PCI

Niet alleen onder tegels en vloerbedekking, maar ook als mechanisch belastbare eindlaag kan deze worden toegepast, in zowel particuliere als industriële ruimtes, binnen en buiten.

Nieuwe vloerbedekkingslijmsystemen van PCI

Spachtellagen en lijmen voor parket, laminaat, linoleum, PVC en textielvloerbedekking zijn onderdeel geworden van het assortiment van PCI tegellijmsystemen.

Wanden snel renoveren en tegelen met lijmsystemen PCI

Tijd is geld. Met het snelle lijmsysteem van PCI kunnen binnen een zeer kort tijdsbestek wanden worden betegeld en ruimtes in gebruik genomen.

PCI Periplan White geeft vloer artistieke uitstraling

De nieuwe, witte, egalisatiemortel PCI Periplan White maakt het mogelijk door middel van inkleuren een decoratieve, één- of meerkleurige vloerafwerkingslaag aan te brengen.

Sterke PCI Periplan Multi egalisatiemortel is breed inzetbaar

Niet alleen onder tegels en vloerbedekking, maar ook als mechanisch belastbare eindafwerkingslaag kan deze worden toegepast in zowel particuliere als industriële ruimtes, zowel binnen als buiten.

PCI komt met emissiearm tegellijmsysteem

PCI heeft een geheel emissiearm tegellijmsysteem samengesteld dat voldoet aan de eisen met betrekking tot vluchtige organische stoffen van het Duitse onafhankelijke instituut GEV.