Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service.

De drie rode blokken in het logo staan voor de drie kerncompetenties waar ACO voor staat:

  • Afwateren;
  • Zuiveren;
  • Verpompen.

ACO biedt hierin oplossingen met systeem.

Om tot een succesvol eindproduct te komen is een goede samenwerking tussen klant en producent van groot belang. Alleen dan wint elke betrokken partij; opdrachtgever, vakhandel, architect, adviesbureau, aannemer en ACO.
Daarom spitst ACO haar adviezen toe op de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever en geeft maximale begeleiding en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot en met de daadwerkelijke uitvoering.

Contactgegevens

ACO BV
Edisonstraat 36
7006 RD Doetinchem
Nederland

Heb je een afwateringsvraagstuk voor een bedrijfsvloer?

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement. Als producent en ontwikkelaar van innovatieve en duurzame afwateringsproducten en –systemen beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring.

Nieuwe duurzame lijnafwateringssystemen op Infra Relatiedagen

Om steeds betere oplossingen te bieden analyseert ACO de producten in de markt en luisteren zij goed naar de wensen van opdrachtgevers.

Klimaatverandering vraagt om duurzaam watermanagement

Door de klimaatverandering krijgen we in Nederland steeds meer te maken met piekbuien en langere periodes van droogte.

Minimalistische ACO ShowerDrain S sleufgoot sterk in waterafvoer

Moderne badkamers bevatten comfortzones van hout, keramiek, natuursteen en glas die worden gecombineerd met het sanitair. Minimalisme is daarbij de trend.

ACO SpongeTop is dé klimaatrobuuste waterbuffer op het dak

Een dak dat veel meer water kan bufferen dan tot nu toe mogelijk was, water biedt voor planten, het riool ontziet en verkoeling brengt aan de stad.

Geld besparen tijdens het douchen met de ACO ShowerDrain X

Als u investeert in een nieuwe badkamer of –renovatie dan is de ACO ShowerDrain X douchegoot een duurzame keuze.

 

Water opvangen in de tuin biedt voordelen

De gevolgen van klimaatverandering merken we regelmatig. Er vallen vaker zware regenbuien, met als gevolg overbelasting van het riool en andere wateroverlast.

 

Robuuste roostergoot kan gewicht van zware bussen aan

Het Amstel Station in Amsterdam wordt gerestaureerd. Ook het gebied erom heen krijgt een opknapbeurt. De tram- en busstations krijgen nieuwe overkappingen, er komt meer ruimte om fietsen te parkeren en er komen meer voetpaden.

Design aan uw voeten in de badkamer

Wanneer het om douchegoten gaat is de ACO ShowerDrain E het neusje van de zalm. Het assortiment heet tegenwoordig zelfs ACO ShowerDrain E+ en dat is niet voor niets. De ShowerDrain E heeft een ware transformatie doorgemaakt.

ACO Urban Design maakt ieder project uniek!

De laatste jaren heeft de toepassing speciale design lijnafwatering een hoge vlucht genomen.

Brandveilige dakafvoeren voor volvulsystemen

De ACO GM-X JET dakafvoeren van ACO zijn speciaal bedoeld voor volvulsystemen en zijn daarnaast brandveilig. Deze dakafvoeren bieden daarom de uitkomst voor zowel winkelcentra als utiliteitsbouw.

Tegelprofiel om optimaal afschot te creëren

De ShowerStep wordt toegepast ter overbrugging van niveauverschillen in de tegelvloer om zo een visueel mooie aansluiting te creëren. De badkamervloer loopt vlak (geen afschot) maar voor een goede afwatering van een inloopdouche is een afschot van

ACO lanceert ACO BIM Plein

ACO lanceert begin mei het ACO BIM Plein, een laagdrempelig platform dat virtueel bouwen én betere samenwerking tussen projectpartners faciliteert.

ACO bekent kleur met douchegoot

Hoewel de strakke ACO ShowerDrain C - Colours douchegoot met strakke Massive afdekking op de VSK 2018 ook in spetterend ACO-rood werd tentoongesteld, is de douchegoot vooralsnog alleen in mat zwart (RAL 9004) op voorraad.

 

Geen lekkages met verbeterde polymeergoot

Afwateringspecialist ACO lost dat probleem op met zijn nieuwe Multiline Seal. Deze lijnafwateringsgoot van polymeerbeton zorgt gegarandeerd voor waterdichte verbindingen.