Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Met meer dan 100 jaar ervaring is Chubb Fire & Security een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener in Nederland op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Oplossingen die geheel worden afgestemd op het risicoprofiel, de wensen van de klant, specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het beschikbare budget.


Chubb Fire & Security zal, door het adviseren en leveren van effectieve integrale veiligheidsoplossingen, mensen en goederen beschermen tegen onveilige situaties zoals brand, inbraak, overval, vandalisme en procesverstoring.
Het hele beveiligingstraject kan bij Chubb Fire & Security worden ondergebracht. Van het in kaart brengen van mogelijke risico’s, advies over de optimale beveiligingsoplossing, installatie van de systemen, aansluiting op de alarmcentrale tot aan het laten uitvoeren van service en onderhoud aan zowel elektronische beveiliging als blusmiddelen en noodverlichting.

Contactgegevens

Chubb Fire & Security B.V.
Papendorpseweg 83
3528 BJ Utrecht
Nederland

Rook- en koolmonoxidemelders: een must in elke woning

Rook verspreidt zich razendsnel door een huis. Wie ligt te slapen, wordt overvallen. Daarom is een rookmelder cruciaal. Evenzo belangrijk is het vroegtijdig detecteren van concentraties koolmonoxide in een woning.

AJAX Systems, multifunctioneel draadloos detectiesysteem

Het systeem is makkelijk te monteren en kan volledig via een app op de smartphone ingeregeld en bediend worden.

 

Een haspel voor elke toepassing

Brandslanghaspels worden in vrijwel ieder gebouw voorgeschreven. Uitgangspositie daarbij is dat iedere plek in een gebouw met bluswater kan worden bereikt.

NIEUW! Ajax SHR sproeischuimblusser, de krachtigste blusser ooit

Dit heeft zich vertaald in de nieuwste generatie brandblussers, de SHR serie.

 

Chubb digitaal brandmeldpaneel

Chubb biedt een digitaal brandmeldpaneel dat is uitgerust als een touch screen waarop de belangrijkste functies van het branddetectiesysteem en de plattegronden van het te beveiligen object kunnen worden weergegeven.

Chubb case study - datacentrum Orange Business Services

Orange Business Services heeft ter bescherming van haar datacentrum tegen brand gekozen voor een Chubb branddetectie- en blusgassysteem.

Chubb Fire & Security biedt energiezuinige rook- en hittemelders

De melders hebben met minder dan 15mA een zeer laag stroomverbruik; zelfs 70% minder dan de eerdere modellen Firex melders.

Ajax Chubb Varel is nu Chubb Fire & Security

In de afgelopen jaren zijn de activiteiten van de voormalige bedrijven Ajax, Chubb en Varel geïntegreerd tot één Fire & Security bedrijf.

Kidde koolmonoxidemelders met 10 jaar lithium batterij

Deze CO-melders zijn snel te installeren en hebben zich al bewezen als betrouwbare koolmonoxide detectoren.

Rookmelders van Ajax zijn draadloos doorkoppelbaar

Ajax Chubb Varel levert een 230 Volt rookmeldervoet die het mogelijk maakt rookmelders draadloos met elkaar te laten communiceren.

AjaxLegioSeal straalpijphouder

Ajax-Chubb Brandbeveiliging, autoriteit op het gebied van brandbeveiliging, brengt eind dit jaar de nieuwe Ajax LegioSeal straalpijphouder op de markt die oneigenlijk gebruik van brandslanghaspel voorkomt.