Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

"Plafonds verbeteren en beschermen de ruimtes waarin we wonen, werken, herstellen en groeien"

Twee van 's werelds meest erkende plafondfabrikanten Armstrong Ceiling Solutions en Knauf AMF hebben hun krachten gebundeld om het beste van beide te bieden in één marktleidend merk - Knauf Ceiling Solutions.

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Iphofen (Duitsland), ontwikkelt en produceert complete plafondoplossingen in 13 ultramoderne productiefaciliteiten, in acht verschillende landen in Europa en Azië.

Met meer dan 2.100 toegewijde medewerkers, een servicegerichte mentaliteit en een portfolio van meerdere materialen, biedt Knauf Ceiling Solutions haar klanten meer keuze, meer inspiratie en uitstekende ondersteuning. Dit samenspel resulteert in de totstandkoming van bijzondere en indrukwekkende projecten.

Bezoek de website knaufceilingsolutions.com voor meer informatie.

 

Contactgegevens

Knauf Ceiling Solutions B.V.
Bijster 37
4817 HZ Breda
Nederland

Armstrong Ceiling Solutions versterkt aanbod met oplossingen voor de gezondheidszorg

Als leider in het ontwerp en de productie van innovatieve commerciële plafond-, wand- en ophangsysteemoplossingen heeft Armstrong een internationaal bereik.

 

Ontdek Armstrongs nieuwe naadloze akoestische systeem

De Wereld Gezondheidsorganisatie waarschuwt dat geluidshinder meer dan alleen gehoorschade kan veroorzaken en kan bijdragen aan medische problemen zoals obesitas en diabetes.

Geen kippenhok in groene huiskamer Hotel Jakarta

Aan de boorden van het IJ verrees het duurzaam gebouwde Hotel Jakarta. Met onder andere 200 houten hotelkamers, een subtropische palmentuin en de Skybar Malabar, koppelt het hotel een eigentijdse uitstraling aan duurzaam comfort.

Vloer- en plafondcombinatie geeft DePetrus lucht

De voormalige Sint Petrus-kerk in Vught was rijp voor de sloopkogel. Dankzij de inspanningen van de gemeente Vught en Stichting De Petrus B.V.

Finesse nieuwe blikvanger in Armstrongs Ultima+ reeks

Om te  voldoen aan de groeiende vraag naar monolithische plafonds en duurzame interieuroplossingen, breidde Armstrong Ceilings zijn

Armstrong introduceert ELEGANZA™ Naadloze akoestiek

ELEGANZA™ Naadloze akoestiek zorgt voor een volledige plafondoplossing.

Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Esthetiek, akoestiek, duurzaamheid en installatie. Dat zijn de belangrijkste pijlers van het A-book 2018.

Armstrong introduceert ELEGANZA™ naadloze akoestiek

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions wil met zijn gespecialiseerde plafondoplossingen een positief verschil maken in de leefomgeving van mensen.

Armstrong introduceert ELEGANZA™ naadloos akoestisch plafondsysteem

De introductie van ELEGANZA™ Naadloze akoestiek draagt daar zeker aan bij.

BIM-bestanden Armstrong nu ook op website

Bezoekers van de website vinden in de digitale BIM-bibliotheek BIM-bestanden voor minerale plafonds, houten plafonds, metalen plafonds, eilanden en baffles, in totaal 24 productgroepen. Hieronder hangen 145 specifieke productitems.

Armstrong introduceert Clean Room 24 ophangsysteem

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions introduceert het verbeterde Clean Room 24 ophangsysteem. De XL² clip maakt een snelle installatie mogelijk.

Tien jaar kleurvaste plafonds met vuilafstotende poedercoating

TrioGuard™ is een vuilafstotende poedercoating die het plafond beschermt tegen vuil en verkleuring, zodat het plafond langer schoon blijft. Door de coating blijft de kleur voor wel 10 jaar stabiel, stootvast en krasbestendig. 

Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Het A-book 2017 staat weer vol met mooie projecten uit heel Europa. Nederland is met 3 van de 32 projecten goed vertegenwoordigd. 

Technische elementen naadloos geïntegreerd met TechZone

Dit nieuwe concept biedt oplossingen waarmee technische elementen anders ingericht kunnen worden en nieuwe technologieën makkelijk te integreren zijn, zodat een strak plafond ontstaat, bijna monolithisch. 

Armstrongs C2C producten nu ook als BIM bestand

In de BIM-bibliotheek zijn zowel minerale als metalen plafondoplossingen te vinden, beschikbaar in zowel IFC als Revit formaten.