Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

ATAG Verwarming Nederland, gevestigd in Lichtenvoorde, vertegenwoordigt in Nederland de merken ATAG en ELCO. De genoemde merken bieden energiezuinige warmteoplossingen in de segmenten Consumenten, Woningbouw & Renovatie en Utiliteit & Industrie.

Contactgegevens

ATAG Verwarming Nederland B.V.
Galileïstraat 27
7131 PE Lichtenvoorde
Nederland

Geluidseisen van de warmtepomp

Lucht/water warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie. Maar door het geluid dat deze warmtepompen maken, worden er extra eisen gesteld aan de kwaliteit en plaatsing.

ATAG Warmtegarantieweken

Bij ATAG staat het najaar in het teken van de Warmtegarantieweken.

Zonne-energie speelt belangrijke rol bij ingrijpende renovatie

Sinds 30 juni 2021 moeten bij een ingrijpende renovatie van een woning of ander gebouw maatregelen worden doorgevoerd om een vastgestelde minimale hoeveelheid hernieuwbare energie op te wekken.

Hybride verwarmen met zonne-energie, buitenlucht en aardgas

Hoe verduurzaam je een boerderij uit 1941? De oplossing is gevonden in het plaatsen van een ATAG i36ECZ gecombineerd met een ATAG Energion M Hybrid luchtwarmtepomp.

Nieuw: ATAG Energion warmtepompboilers

ATAG introduceert de Energion warmtepompboiler Nuos Plus en Lydos Hybrid voor betaalbaar, zuinig, snel en veel warm tapwater. Een energiebesparing tot 80% is mogelijk.

Praxis Megastore Breda: verwarmen met oog voor de toekomst

Praxis Megastore Breda behoort tot één van de 29 grote Praxis vestigingen en kent een oppervlakte van 10.102m2 . Het verduurzamen van de winkels is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering.

Een indoor-zwembad verduurzamen? Het kan met een ‘mix’ van verwarmingsoplossingen

Als we gaan stoppen met aardgas zullen we moeten overstappen op duurzame alternatieven. Dit kan met een ‘mix’ van verwarmingsoplossingen.

ATAG ProZone voor installateurs

ATAG ProZone is de ATAG Zone voor jou als installateur. Met ProZone kun je eenvoudig op afstand onderhoud plannen en inzage hebben in de werking van de door jou geïnstalleerde ATAG Zones.

Breed werkingsgebied warmtepomp ATAG Energion M Hybrid

Een hybride warmtepomp is voor veel huizen een logische tussenstap op weg naar aardgasvrij, waarbij de voordelen van een cv-ketel en een warmtepomp worden gecombineerd.

ATAG Zone: creëer een comfortabele thuiswerkplek

We zitten midden in het stookseizoen en veel Nederlanders zijn genoodzaakt (vaker) thuis te werken. Daarom is het juist nu erg effectief om te kijken hoe een woning efficiënt kan worden verwarmd.

De rol van CO2-neutraal verwarmen bij renovatie van woningen

ATAG Verwarming produceert hybride- en all-electric warmtepompen, cv-ketels en verwarmingstoestellen die gedeeltelijk op waterstof kunnen draaien.

Van EPC naar BENG

Sinds 1 januari 2021 gelden de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Dit betekent het einde van de EPC (energieprestatie-coëfficiënt). Hiervoor komt in de plaats de NTA8800, ook wel BENG genoemd.

 

Een miljoen cv-ketels!

Een moment om bij stil te staan; 1.000.000 cv-ketels geproduceerd en verkocht. Gerealiseerd samen met de ATAG SelectDealers en grote landelijke accounts als Feenstra, Warmteservice en Essent.

Een hybride warmtepomp groot en niet overal te plaatsen?

ATAG introduceert de Energion Warmtecombi: de kleinste en meest compacte hybride warmtepomp van Nederland. Een systeemoplossing, die overal inzetbaar is.

Bekijk het eens anders: THISION® L PLUS & TRIGON® L PLUS

Compact, krachtig en compleet: de nieuwe generatie ELCO verwarmingstoestellen kenmerken zich door krachtige prestaties, flexibele installatiemogelijkheden en onderhoudsvriendelijke systemen.