BREEDVELD mobiele wandsystemen

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. De focus ligt op flexibiliteit, duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten: van eenvoudige vouwwand tot ingenieuze dubbelwandige (smart)glaswand.

Dat de BREEDVELD-wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Een groot deel van de kwaliteit is echter niet zichtbaar. Deze ligt verborgen in de geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Het resultaat: soepel verplaatsbare en stabiele wanden met een ongekend lange levensduur.

Het samenspel tussen het vakmanschap van het BREEDVELD-team en het hightech machinepark resulteert in de perfecte passing van elke mobiele wand. Dat niet alleen de wanden van BREEDVELD flexibel zijn, bewijzen de vele gerealiseerde maatwerkprojecten. Montage en onderhoud worden verzorgd door de eigen serviceteams. BREEDVELD: veelzijdig met ruimte.

BREEDVELD is LEAN-, ISO 9001-, VCA- en FSC-gecertificeerd.


Contactgegevens

BREEDVELD mobiele wandsystemen
  Rijdt 5
  6631 AN Horssen
  Nederland
(0487) 54 28 88

https://www.breedveld.com/

Bedrijf

Al sinds 1906 is BREEDVELD een inspiratiebron op het gebied van interieur. BREEDVELD is begonnen als interieurbouwbedrijf en sinds de jaren ’70 richt het bedrijf zich met mobiele wandsystemen op het flexibel inrichten van ruimtes. De werknemers vormen een hecht team en hebben plezier in hun vak. En dat ziet u terug in de geboden oplossingen. De vakmensen van BREEDVELD hebben oog voor detail en denken proactief met u mee. Op basis van uw wensen en met hun kennis en creativiteit zorgen ze voor een oplossing die bij u past. Zo haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte.

BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.


Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van BREEDVELD biedt uitgebreide mogelijkheden ten aanzien van geluidsisolatie, afwerking en toepasbaarheid. Dit maakt het mogelijk aan praktisch elke individuele wens te voldoen. Een overzicht van het leveringsprogramma en diensten ziet er als volgt uit:

  • Mobiele paneelwanden
    • BREEDVELD P90: paneelwand standaard uitgevoerd met omliggende kaderprofielen, tot 3.650 mm hoog en geluidsisolerend tot en met 46 dB (goede vergaderkwaliteit)
    • BREEDVELD P110: een oerdegelijke mobiele paneelwand met verdekte (in gesloten toestand onzichtbare) kaderprofielen en aluminium frame voor ongekend veel mogelijkheden. Ook in 30 minuten brandwerendheid uit te voeren.
  • Vouwwanden
    • BREEDVELD F200: enkelwandige houten vouwwand met de magneetsluiting over de volledige hoogte van de wand (perfecte sluiting). 16 mm dikke panelen die geen standaardbreedtes hebben, maar precies worden opgedeeld om de juiste schuinstand te bereiken.
    • BREEDVELD F600: zeer fraaie en degelijke dubbelwandige houten vouwwand met een geluidsisolatiewaarde (Rw) tot en met 46 dB (goede vergaderkwaliteit). Leverbaar in vlakke (FP600) en lichte harmonicavorm (F600);
    • BREEDVELD F220: kunstlederen vouwwand die meestal wordt gebruikt als een visuele afscheiding. De F220 is de traditionele Skaiwand waarbij duurzaamheid en veiligheid voorop staan.
  • Mobiele glaswanden
    • BREEDVELD G10/G12: een niet (geluid)geïsoleerde mobiele glaswand met (10 of 12 mm) enkel glas. Maakt optimaal gebruik van de combinatie multifunctionaliteit, openheid en transparantie.
    • BREEDVELD G10K/G12K: een niet (geluid)geïsoleerde mobiele glaswand met (10 of 12 mm) enkel glas met een metalen kader, voorzien van magneetband.
    • BREEDVELD G90: een dubbelwandige mobiele glaswand met geluidisolerende kwaliteiten oplopend tot goede vergaderkwaliteit.
    • BREEDVELD P110gl: paneelwand met extra grote glasopeningen, voor wanneer zeer hoog geluidsisolerende waarden gewenst zijn.
  • Schuifwanden
    • BREEDVELD S70, S90, S110 of S110gl: een schuifwand (70, 90 of 110 mm dik) met of zonder (automatisch) bedienbare druklijsten. Zeer hoge geluidisolatiewaarden mogelijk.

BREEDVELD is tevens gespecialiseerd in het maken van de eventueel benodigde bouwkundige en/of akoestische constructies om de wanden heen. Alles in eigen beheer en door heel Nederland. Neem voor meer informatie vooral contact op!


Toepassing

Visuele effecten, geluidisolatie en technische perfectie gaan bij BREEDVELD hand in hand. En ook de volledige bouwtechnische omgeving rondom de wanden, zoals bovenconstructies en ingrepen in het plafond kunt u volledig aan BREEDVELD overlaten. Ze komen daarmee tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen van architecten, aannemers en eindgebruikers. Toegepast in scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Maar ook in horeca, bedrijvencomplexen, kerken, moskeeën en bij (semi)overheidsgebouwen.


Levering en betaling

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tiel onder nummer 24264113.

Levering & montage

Door BREEDVELD.

Levertijd

Afhankelijk van afwerking, ca. 2-7 weken.

Leveringsgebied

Wereldwijd.

Service

Advies, tekenwerk, productie, levering, montage, begeleiding, onderhoud met keuring.


Referenties

Referentieadressen

Op aanvraag. BREEDVELD monteert dagelijks wanden door heel Nederland, er is dus altijd een adres bij u in de buurt.

Een kleine greep uit de referentielijst:

  • ArenA - Amsterdam
  • Heineken - Amsterdam
  • Holland Casino's
  • Nike – Leusden / Laakdal (B)
  • TU Eindhoven - Eindhoven
  • Greenpeace - Amsterdam
  • Philips - Eindhoven
  • Okura Hotel - Amsterdam
  • RAI - Amsterdam
  • Muziektheater aan het IJ - Amsterdam
  • –Nyenrode – Breukelen / A’dam
  • St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve – Valkenburg
  • Enka – Ede
  • KLM – Schiphol
  • Bose – Purmerend
  • 3M – Delft
  • Google – A’dam
  • Tesla – Tilburg
  • Shell – Rotterdam
  • Renault – A’dam
  • Randstad – NL
  • O’Neil Europe- Warmond
  • Autotron - Rosmalen

Contactgegevens

BREEDVELD mobiele wandsystemen

Rijdt 5
6631 AN Horssen

Tel.: (0487) 54 28 88

E-mail info@breedveld.com
Internet www.breedveld.com

Breedveld op Twitter Breedveld op Twitter
Breedveld op Facebook Breedveld op Facebook
Breedveld op LinkedIn Breedveld op LinkedIn

BREEDVELD P90 mobiele paneelwanden, voor een prettige vergaderomgeving met een aantrekkelijke prijs

Mobiele paneelwanden BREEDVELD P90

De BREEDVELD P90 mobiele paneelwanden zijn eenvoudig te verplaatsen mobiele panelen met een dikte van circa 90 mm, voorzien van omliggende kaderprofielen en een beplating van 10 mm dik.
BREEDVELD Mobiele Glaswand met pashoek

Enkelvoudige mobiele glaswand BREEDVELD G10/G12

Mobiele glaswanden van BREEDVELD zijn beweegbare binnenwanden die multifunctionaliteit, openheid en transparantie combineren.
BREEDVELD F200 Harmonicawand hout RAL 9010

Enkelwandige houten vouwwand BREEDVELD F200

F200 vouwwanden zijn enkelwandige houten vouwwanden van BREEDVELD die uitermate geschikt zijn als visuele afscheiding.
Dubbelwandige vouwwand BREEDVELD F600 halfopen

Dubbelwandige vouwwand BREEDVELD F600 en FP600

De BREEDVELD vouwwand F600 en de BREEDVELD vlakke vouwwand FP600 zijn eenvoudig en snel te openen/sluiten flexibele wanden met een ongekende uitstraling.
BREEDVELD Schuifwanden bijna gesloten

Schuifwand BREEDVELD S70, S90, S110 en S110gl

BREEDVELD geluidsisolerende schuifwanden S70, S90, S110 en S110gl zijn beweegbare binnenwanden met bewezen technische prestaties.
BREEDVELD kunstlederen vouwwand F220

Kunstlederen vouwwand BREEDVELD F220

F220 vouwwanden zijn kunstlederen (skaileren) vouwwanden van BREEDVELD die zich uitstekend lenen voor ruimtes waar vooral een visuele afscheiding is gewenst, zonder daarbij al te hoge eisen te stellen aan geluidsisolatie.
Mobiele paneelwanden BREEDVELD P110

Mobiele paneelwanden BREEDVELD P110

Mobiele paneelwanden BREEDVELD P110 zijn eenvoudig te verplaatsen mobiele wanden met een dikte van circa 110 mm, voorzien van verdekte / onzichtbare kaderprofielen en 18 mm dikke beplating.
Verschuifbare geluidsisolerende glas paneelwand G90

Mobiele glaswand BREEDVELD G90

Dubbelwandige mobiele glaswand G90 verzekert gebruikers van optimale vergaderkwaliteit in combinatie met transparantie en multifunctionaliteit.


Transformatie Fatimaschool te Rotterdam

De weg naar een verbeterde leeromgeving is een proces waar veel scholen en schoolverenigingen mee te maken krijgen. Zo ook stichting RVKO, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs. Met 67 scholen op 90 locaties hebben zij een portefeuille met een grote diversiteit aan panden. Studio RTM en BREEDVELD werkten samen met Stichting RVKO bij het creëren van een open leeromgeving op de Fatimaschool in Rotterdam.


Nieuwbouw basisschool de Zeeraket te Almere Duin

Met de groeiende behoefte aan aanpasbare leeromgevingen, hebben scholen geluidsisolerende schuifwanden omarmd als een effectieve manier om hun faciliteiten te optimaliseren.


BREEDVELD wanden maken het stil

Akoestiek is geen onderwerp om aan het toeval over te laten. Effectief vergaderen, leren en presenteren lukt namelijk alleen in ruimtes waar geluid wordt geïsoleerd en geabsorbeerd. Ook in ruimtes die met behulp van mobiele wandsystemen flexibel worden gebruikt verdient akoestiek de nodige aandacht. Dat is dan ook de reden waarom BREEDVELD zich al sinds haar oprichting bezighoudt met de ontwikkeling van mobiele wandsystemen die ook op het gebied van akoestiek optimaal presteren.


Aandacht voor akoestiek

Het is niet prettig vergaderen, leren of presenteren in een ruimte waar geluid volop wordt teruggekaatst.

Musthave: een mobiele scheidingswand in een zakelijk interieur!

De manier waarop we onze werkomgeving gebruiken is veranderd.

Quality time, de core business van BREEDVELD

Midden in het land, verscholen in de bossen op de Veluwe, ligt Landgoedhotel Villa Vennendal.

Scheidingsgordijnen maken plaats voor een flexibele geluidsdichte oplossing

Het Futura College uit Woerden is een kleinschalige praktijkschool met zo’n 240 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.

Flexibele wanden voor optimaal onderwijs

Op de Regenboog in Schaijk draait alles om de brede ontwikkeling van leerlingen.

Feestlocatie met wanden die tegen een stootje kunnen

Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie.

Een wand met wow

De wanden van BREEDVELD doen moeiteloos decennialang dienst in kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden.

Optimaal vergaderen in elke samenstelling dankzij mobiele wandoplossing

Gebouw de Vlinder is het hoofdkantoor van Baalderborg Groep en biedt naast werkplekken voor de stafdiensten tevens een Activiteiten Centrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Paneelwand maakt het Kandinsky College plooibaar

Het Kandinsky College in Molenhoek is een kleine, sportieve vmbo-school met ongeveer 260 leerlingen.

Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs.

Paneelwanden BREEDVELD transformeren restaurant tot multifunctioneel geheel

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen en jongeren met een beperking.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen.

Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander.

N.V. Juva vergadert flexibel

Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs is verantwoordelijk voor de renovatie van het ruim 25 jaar oude bedrijfspand van N.

Duurzaam hotel gaat voor duurzame oplossingen

De bibliotheek, direct aan de entree gelegen, kan naar behoefte worden afgesloten door twee fraai gemonteerde schuifwanden, naar idee van Trabinc Architecture.

Een flexibele onderwijsomgeving

Met mobiele wandsystemen creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op veranderingen in het onderwijs.

Keuze in wandafwerkingen staat gelijk aan de toepassing van mobiele wandsystemen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden.

Flexibel met glas dankzij de glaswand G60 van BREEDVELD

En wat betreft de vormgeving zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Een BREEDVELD wandoplossing voor waar het stil moet zijn

In april 2014 begon men met de grootschalige verbouwing van Theater Kerkrade, een van de twee theaters die samen de groep Parkstad Limburg Theaters vormen.

The finishing touch met wandafwerkingen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden.

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland.

De sluitkracht van BREEDVELD

Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet.

Optimaal gebruik maken van ruimte met mobiele glaswanden

De eindgebruiker centraal. Een trend die niet meer te stoppen is.

De kracht van BREEDVELD mobiele glaswanden nader verklaard

Glas is al jaren een trending topic in architectuur en interieurdesign.

Verplaatsbare wanden, vanuit een innovatief perspectief bekeken

Waarom werken bedieningsmechanieken na 20 jaar intensief gebruik, nog steeds soepel? Of waarom zijn hoge wanden, ondanks hoogte en gewicht, nog altijd eenvoudig door één persoon te bedienen? De finesse zit in de details, zoals kleine innovaties die het loop- en sluitwerk van de wanden prettiger en gemakkelijker maken.

BREEDVELD pakt primeur met Griggio Skin & Finger protection zaag

De productieafdeling van BREEDVELD mobiele wandsystemen heeft een Nederlandse primeur: de reeds goed uitgeruste werkvloer is uitgebreid met de Griggio Unica Safe.

Paneelwanden Breedveld splitsen recreatiewoningen eenvoudig op

Recreatiebedrijven en vakantieparken investeren veel geld in recreatiewoningen.

Multifunctionele wanddynamiek van BREEDVELD geeft vastgoed speelruimte

Of het nu nieuwbouw, bestaand vastgoed of cultureel erfgoed betreft, mobiele wanden kunnen daarin een prachtig synergie-effect bewerkstelligen.

Gedwongen technieken maken Breedveld-wanden extra gebruiksvriendelijk

De huidige generatie mobiele paneelwanden van BREEDVELD zijn het resultaat van decennialange ervaring en productinformatie.

Mobiele wandspecials versterken identiteit van ruimtes

In samenspraak met (interieur)architecten ontwikkelt BREEDVELD regelmatig speciale mobiele wanden.

Verplaatsbare wanden Breedveld hebben 'gevoel' voor luchtkwaliteit

Regelmatig wordt er in de media geschreven over de slechte luchtkwaliteit op scholen, zorginstellingen of andere utiliteitsgebouwen.

Verplaatsbare wanden met geluiddempende luchtdoorvoerroosters

Rooms Katholieke Begraafplaats St. Laurentius heeft vorig jaar zomer zijn condoleanceruimte gerenoveerd.

BREEDVELD Connection combineert openheid met privacy

De nieuwe BREEDVELD G90 is een dubbel beglaasde paneelwand. Ideaal voor ruimtes waar zowel visuele openheid als ook privacy en stilte gewenst zijn.

Flexibele wandsystemen Breedveld bieden creatieve oplossing leegstand

Op 1 januari 2013 stond ongeveer 2 miljoen m2 winkelvloeroppervlakte leeg.

Goede akoestiek is gezonder dan u denkt

Akoestiek en de mate waarin geluiden wel of niet als hinderlijk worden ervaren, bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van ruimte.

Verwisselbare platen geven bestaande wanden NIEUW gezicht

Dat paneelplaten van mobiele paneelwanden per plaat een andere kleur of afwerking kunnen hebben, is waarschijnlijk niet nieuw.

Flexibele wanden BREEDVELD onderdeel herbestemming bestaande gebouwen

Idealisten, architecten, ondernemers en lokale betrokkenen zetten zich steeds vaker actief in voor behoud en hergebruik van bestaande gebouwen.

Trend- en accentverschuivingen in zaalverhuur

De markt van gastronomie, zaalverhuur en conferentiecentra is volop in beweging.

Breedveld wanden komen tegemoet aan vrijwel al uw wensen

Sinds mei 2013 is het hoofdkwartier van Cap Gemini in een prachtig nieuw pand gevestigd.

Breedveld zet de toon met kunst óp en ín de wand

Met winst op alle fronten. Niet alleen door efficiënt ruimtegebruik, maar ook door dit zo fraai en praktisch mogelijk vorm te geven.

BREEDVELD glaswand geeft ruimte extra dimensie

Langs de A1, ter hoogte van Amersfoort, is het veelbesproken Prénatal Hearts geopend.

BREEDVELD afwerkingen laten ruimtes excelleren

Flexibele ruimteverdeling houdt bij BREEDVELD niet op bij het plaatsen van mobiele wandsystemen.

BREEDVELD investeert in vernieuwde website

De nieuwe website borduurt voort op de nieuwe huisstijl en straalt nog méér uit waar BREEDVELD altijd al voor stond: kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme! Surf eens naar www.

Breedveld als eerste VCA, ISO 9001 én 14001 gecertificeerd

In juli 2009 was BREEDVELD de eerste speler in de markt van mobiele wandsystemen die zijn VCA- en ISO-certificeringen compleet heeft.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie