Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. De focus ligt op flexibiliteit, duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten: van eenvoudige vouwwand tot ingenieuze dubbelwandige (smart)glaswand.

Dat de BREEDVELD-wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Een groot deel van de kwaliteit is echter niet zichtbaar. Deze ligt verborgen in de geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Het resultaat: soepel verplaatsbare en stabiele wanden met een ongekend lange levensduur.

Het samenspel tussen het vakmanschap van het BREEDVELD-team en het hightech machinepark resulteert in de perfecte passing van elke mobiele wand. Dat niet alleen de wanden van BREEDVELD flexibel zijn, bewijzen de vele gerealiseerde maatwerkprojecten. Montage en onderhoud worden verzorgd door de eigen serviceteams. BREEDVELD: veelzijdig met ruimte.

BREEDVELD is LEAN-, ISO 9001-, VCA- en FSC-gecertificeerd.

Contactgegevens

BREEDVELD mobiele wandsystemen
Rijdt 5
6631 AN Horssen
Nederland

Feestlocatie met wanden die tegen een stootje kunnen

Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie. Helaas bleken niet alle toegepaste materialen bestand tegen het gebruik in dit pand.

 

Een wand met wow

De wanden van BREEDVELD doen moeiteloos decennialang dienst in kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. En de keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van deze mobiele wandsystemen zelf. 

Optimaal vergaderen in elke samenstelling dankzij mobiele wandoplossing

Gebouw de Vlinder is het hoofdkantoor van Baalderborg Groep en biedt naast werkplekken voor de stafdiensten tevens een Activiteiten Centrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Paneelwand maakt het Kandinsky College plooibaar

Het Kandinsky College in Molenhoek is een kleine, sportieve vmbo-school met ongeveer 260 leerlingen.

Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ook in de inrichting.

Want de ene dag werken alle fte’s op kantoor en de andere dag slechts de helft.

Paneelwanden BREEDVELD transformeren restaurant tot multifunctioneel geheel

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen en jongeren met een beperking.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een schoollokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de bedrijfskantine of ontvangstruimte.

N.V. Juva vergadert flexibel

Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs is verantwoordelijk voor de renovatie van het ruim 25 jaar oude bedrijfspand van N.V. Juva in Poeldijk.

Duurzaam hotel gaat voor duurzame oplossingen

De bibliotheek, direct aan de entree gelegen, kan naar behoefte worden afgesloten door twee fraai gemonteerde schuifwanden, naar idee van Trabinc Architecture.

Een flexibele onderwijsomgeving

Met mobiele wandsystemen creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op veranderingen in het onderwijs. Denk aan groei en krimp en aan het anders inrichten van de leeromgeving.

Keuze in wandafwerkingen staat gelijk aan de toepassing van mobiele wandsystemen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt.

Flexibel met glas dankzij de glaswand G60 van BREEDVELD

En wat betreft de vormgeving zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo kan men de glaswand laten kleuren, (zand)stralen of met folie beplakken. Een prachtig podium voor teksten, logo’s of complete designs.

Een BREEDVELD wandoplossing voor waar het stil moet zijn

In april 2014 begon men met de grootschalige verbouwing van Theater Kerkrade, een van de twee theaters die samen de groep Parkstad Limburg Theaters vormen. Ruim drie jaar later, op 25 oktober aanstaande, opent het gerenoveerde theater haar vernieu

The finishing touch met wandafwerkingen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt.