Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol, onderdeel van DAW NEDERLAND, stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Dat doen we niet alleen met superieure verf voor de professionele markt, maar ook met kennis, ervaring en betrokkenheid. Daarom staat Caparol voor een combinatie van voortreffelijke verf en adviezen op maat.

Contactgegevens

Caparol - DAW NEDERLAND B.V.
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk
Nederland

Effectieve bescherming voor balkons en galerijen

Balkon- en galerijvloeren hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Bovendien zijn ze van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Efficiënt werken met veelzijdige prefab gevelelementen

Prefab bouwen wordt gezien als een belangrijke manier om moderne uitdagingen aan te gaan; vooral arbeidskosten en tekorten in de bouw. In feite biedt een prefab constructie belangrijke tijdwinst.

Waarom buitengevelisolatie een goed idee is

De gevel van een woning kan geïsoleerd worden door binnen- of spouwmuurisolatie, maar u kunt ook kiezen voor buitengevelisolatie. We zetten de voordelen op een rij zodat u weet waarom buitengevelisolatie een goed idee is.

 

Een betere geluidskwaliteit door CapaCoustic van Caparol

Materialen als hardhout, natuursteen en glas worden steeds populairder, maar komen de geluidskwaliteit in een ruimte vaak niet ten goede. Daardoor ontstaat steeds vaker de behoefte om deze geluidsproblemen op te lossen.

Effectieve bescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Bovendien zijn ze van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Efficiënt werken met veelzijdige prefab gevelelementen

Prefab bouwen wordt gezien als een belangrijke manier om moderne uitdagingen aan te gaan; vooral door arbeidskosten en tekorten in de bouw. In feite biedt een prefab constructie belangrijke tijdwinst.

Buitengevelisolatie bij transformatieprojecten

In Nederland is al jaren sprake van woningnood en de krapte loopt nog steeds op.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Waarom buitengevelisolatie een goed idee is

We zetten de voordelen op een rij zodat u weet waarom buitengevelisolatie een goed idee is.

 

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing.

Caparol zoekt het hogerop met CapaTex Mat S1+

Het merk voegt daar nu een matte binnenmuurverf aan toe die iets extra’s biedt: CapaTex Mat S1+ heeft zowel schrobvast klasse 1 als dekking klasse 1.

Monumentenzorg: minerale bescherming voor nu én later

Krijg je te maken met een monumentaal gebouw, dan ga je aan het werk met kostbaar en kwetsbaar onroerend goed. Monumentale gebouwen hebben jaar in jaar uit te maken met regen, wind en zon, met mensen en met luchtvervuiling.

 

De muur wordt steeds groener

Binnenmuren en plafonds zijn belangrijk voor de uitstraling van een woonkeuken, een gang of een slaapkamer.

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand.

DAW wint ‘DGNB Sustainability Challenge’ in de categorie ‘Innovatie’

DAW, fabrikant van onder andere Caparol, Disbon en Alsecco, heeft de ‘Sustainability Challenge’ van de Duitse Sustainable Building Council (DGNB) in de categorie ‘Innovatie’ gewonnen.