Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

dormakaba is wereldwijd de betrouwbare partner voor premium oplossingen en service die de toegankelijkheid van gebouwen verbeteren.

Contactgegevens

dormakaba Nederland B.V.
Dalwagen 45
6669 CB Dodewaard
Nederland

Slimme toegangscontrole voor kleine en middelgrote organisaties: evolo smart van dormakaba

Of het nu gaat om nieuwe of bestaande medewerkers die toegang nodig hebben, dan wel om verloren toegangsmedia: met behulp van evolo smart regel je je toegang eenvoudig met je mobiele telefoon.

dormakaba deurdrangers zijn altijd in beweging

Met een hoogwaardig programma deursluitsystemen legt dormakaba qua sluittechniek, functionaliteit en montagekwaliteit nieuwe maatstaven, vanuit een in alle opzichten overtuigend ontwerp.

 

dormakaba KTV RC2 carrouseldeuren: ultra slank – ultra veilig

De deuren onderscheiden zich door excellente prestaties voor intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, kou en hitte. De uiterst slanke ‘direct drive’ aandrijving biedt topdesign en kwaliteit.

Topdesign en gemak: TS 98 XEA, de veelzijdige deurdranger van dormakaba

De veelzijdige TS 98 XEA biedt extra mogelijkheden want er is nog maar één dranger voor alle gangbare montagevormen nodig.

NIEUW: dormakaba introduceert OFFICE Junior SVP 5000

OFFICE Junior SVP 5000 is het betrouwbare deurslot in zelfvergrendelende paniekuitvoering. Een esthetische en veilige eenheid voor glazen nooddeuren - met meervoudige eigenschappen en een solide mechanisme.

dormakaba KTV carrouseldeuren - Ultra slank design dankzij 'direct drive'

De KTV carrouseldeuren onderscheiden zich door excellente prestaties wanneer het aankomt op intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, koude en hitte.

SVP veiligheidssloten; veilig vanaf de buitenzijde en een onbelemmerde doorgang van binnen

Gebouwen bieden bescherming tegen regen, warmte en koude en bezorgen ons een gevoel van veiligheid. Echter bij onvoorziene gebeurtenissen moet het steeds mogelijk zijn om het gebouw onmiddellijk en zo snel mogelijk te kunnen verlaten.

DORMA MUTO Comfort schuifdeursysteem

Een inspirerend ontwerp, installatie- en gebruikersgemak en veelzijdigheid in toepassingen staan centraal in het nieuwe design van de MUTO schuifdeur.

DORMA lanceert innovatie-offensief op BAU 2015

Op de BAU 2013 presenteerde de DORMA Groep al enige toekomstige & innovatieve toegangsoplossingen en beveiligingssystemen.

DORMA levert deuroplossingen in BIM (Building Information Modelling)

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn/haar zoektocht naar een totaaloplossing, maakt deel uit van de DORMA-missie.

Flexibele oplossing voor automatische schuifdeuren heet DORMA ST-FLEX

Sinds kort heeft DORMA een compleet nieuw assortiment automatische deuren om in- en doorgangen in gebouwen betrouwbaar, energie-efficiënt en veilig uit te voeren.

DORMA draaideuraandrijving reageert op wind

DORMA biedt ook in moderne projecten uitkomst met de nieuwe generatie elektromechanische draaideuraandrijvingen ED 100 en ED 250. Het concept bestaat uit twee aandrijvingen die alleen qua vermogen verschillen.

DORMA Secure-oplossingen: een combinatie van veiligheid en comfort

Ook een carrouseldeur met een geïntegreerde schuifdeur (KTC-2) en een carrouseldeur met toegangscontrole (KTV-secure) behoort tot de mogelijkheden.

DORMA productoplossingen bieden barrièrevrije toegang

Toekomstgerichte gebouwen zijn voor iedereen toegankelijk en dus ook door iedereen te gebruiken zonder hulp van anderen, zonder beperkingen.

DORMA design schuifdeuren verhogen comfortbeleving

Schuifdeuren van DORMA zijn meer dan een ruimtebesparende oplossing voor krap bemeten ruimten. Zij verhogen de comfortbeleving en plaatsen tijdloze designaccenten.