Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie en zonweringssystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering zijn dé garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

 

Sinds de oprichting van Duco in 1991, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt op het gebied van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Die keuze was ook de enige juiste, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

 

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt.

 

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat. Duco, Home of Oxygen.

Contactgegevens

Duco Ventilation & Sun Control NV
Handelsstraat 19
B-8630 Veurne
België

Recordopkomst Duco themadag ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’

De onlangs gehouden themadag ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’ van ventilatiefabrikant Duco, is uitgelopen op een recordeditie.

Lamellendeuren en gevelbekleding geven EnergyVille2-complex expressief karakter

Het derde en meest recente gebouw in het Thorpark (Genk), met een oppervlakte van 5.000 m², kwam tot stand op de voormalige mijnsite.

Gerenoveerd Rijksmonument krijgt balansventilatie van Duco

In hartje Deventer stond het voormalige Sallandse bankkantoor aan de Hofstraat er verwaarloosd bij. Twee jaar geleden toverden binnenhuisarchitect Carlos van Dijk en zijn vrouw Thea dit historische pand om tot een waar pareltje.

Duco finetunet gemotoriseerde buitenzonwering tot in perfectie

Gebouwen met grote glas- en geveloppervlaktes scoren matig op het gebied van thermisch comfort. Juist daarom ontwikkelde Duco zijn doekzonwering verder door.

 

Zonwering verhoogt thermisch comfort kantoorgebouw

Bij het ontwerp van kantoorgebouwen wordt de integratie van zonwering steeds belangrijker.

 

Met World of Oxygen zet Duco belang van Indoor Air Quality in de kijker

Het blijft niet alleen bij de lancering hiervan, want samen met deze bedrijfsfilm komt Duco ook op de proppen met een gloednieuwe website waar je tot Emma’s wereld kunt toetreden:

Duco op Building Holland

Anno 2019 staat het vast dat deze pijlers de uitdagingen vormen in het toekomstig bouwen.

Nieuw: het ABC van de ventilatiewarmtepomp

Helpt een ventilatiewarmtepomp om jouw (binnen)klimaatdoelstellingen te behalen? Het antwoord is 'ja'.

Transitie naar gasloos op beurs Duurzaam Verwarmd

Bezoekers konden zich op deze beurs laten informeren over de verschillende manieren van duurzaam verwarmen, ventileren en koelen. Ruim 200 gespecialiseerde bedrijven presenteerden hun nieuwe producten.

 

Ontdek de toekomst van ventilatie bij Duco op BouwBeurs

Op het gebied van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Tegen 2050 wil Nederland van het gas af. Met de DucoBox Eco zet u al een stap in de goede richting!

 

Door de bomen het bos zien in élk project? Ontdek Duco’s totaaloplossingen op BouwBeurs 2019!

Van 4 februari tot en met 8 februari 2019 is het weer zover. Dan vindt in Utrecht de 2019-editie van BouwBeurs plaats. De tweejaarlijkse vakbeurs is dé ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland.

Active house vervult voorbeeldfunctie met ventilatie- en zonweringsysteem

‘Het huis van de toekomst’, zo kun je de woning van Bas Hasselaar in Den Haag omschrijven. Hij ontwierp en bouwde mee aan zijn eigen woning, wat gezien kan worden als een waar godsgeschenk.

DucoBox Eco op Vakbeurs Energie: all-electric, c’est chic

Op vlak van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Hierbij vormt de DucoBox Eco, met de all-electric opstelling, de perfect match met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.

“Energie-efficiënte ventilatieoplossingen ten top tijdens Vakbeurs Energie”

Dit jaar vindt de 14de editie plaats van 9 tot en met 11 oktober. Daarbij vormen de Brabanthallen in Den Bosch het schouwtoneel voor de 350 exposanten die er hun rol zullen vervullen, onder wie ook Duco (Hal 3, stand F.043).

DucoBox Eco: de slimste ventilatiewarmtepomp van Europa

En dat ei van Columbus meent Duco met de DucoBox Eco gevonden te hebben; een slimme ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.