Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

OLBECON is een leverancier van alle typen systeemvloeren: kanaalplaat-, breedplaat-, ribben- en combinatievloer. Daarnaast levert OLBECON Betonconstructies B.V. een compleet gamma aan wandplaten en holle wandsystemen.

Contactgegevens

OLBECON Betonconstructies B.V.
Stijgoord 8
7241 XA Lochem
Nederland

Beton is onbrandbaar!

Wanden worden vaak gebruikt als afscheiding tussen twee ruimtes. Naast de scheidingsfunctie kan de wand ook een brandwerende functie hebben. Door gebruik te maken van massieve betonnen brand-wanden kunnen deze functies gecombineerd worden.

Mijmeringen van een betonleverancier …

Stel je bent leverancier van prefab betonnen vloer- en wandoplossingen. Door hogere eisen aan ventilatie, verwarming en koeling én de wens om te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor prefab wil je nieuw bouwen. Hoe ga je dat dan doen?

OLBECON levert kanaalplaatvloeren in vele varianten

Voor woningbouw én utiliteitsbouw worden vaak kanaalplaatvloeren toegepast. Voor grote én kleine projecten. Kanaalplaatvloeren zijn vaak de meest efficiënte, meest eenvoudige en prijstechnisch de beste oplossing.

Prefab, de oplossing voor snel en efficiënt bouwen

OLBECON is een veelzijdige leverancier van prefab betonnen wand- en vloeroplossingen.

OLBECON presenteert vernieuwde kanaalplaat VSN 12

De VSN 12 met een dikte van 120 mm en de SP500 met een dikte van 500 mm. De VSN 12 is een oud gediende. In een tijd waarin duurzaamheid en kostenefficiëntie hoog in het vaandel staan, zijn dit welkome aanvullingen.

Direct van start met de vloerproducten van EchoStreek Systeemvloeren

EchoStreek levert uit voorraad diverse breedtes breedplaatvloeren, PS-combinatievloeren en kanaalplaatvloeren 60 cm breed.

Ideaal voor verbouwing, renovatie of uitbreiding van bestaande woningen.

Klimaatvloer reageert nog sneller

Innovatie is een sleutelbegrip voor ECHO. Het gaat hier om vernieuwingen die een pasklaar antwoord vormen op concrete vragen vanuit de markt, die bijdragen aan een klimaat van duurzaam bouwen, waardoor het aangenaam wonen en werken is.