Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Forbo Eurocol Nederland B.V., behorend tot de Forbo-groep, is de voortzetting van de sinds 1926 operationele afdeling bijproducten van de N.V. Nederlandse Linoleumfabriek te Krommenie. Bij het opgaan van Linoleum Krommenie in het internationaal wijd vertakte Forbo-concern werden research, ontwikkeling, productie en verkoop van lijmen en egalisatiemiddelen ondergebracht in de zelfstandig opererende unit Forbo Eurocol Nederland B.V..

 
Sinds 1972 is Forbo Eurocol Nederland B.V. geheel zelfstandig actief met de algehele research en ontwikkeling op een geografisch zeer gunstig gesitueerd terrein van 30.000 m², waar een staf van gemotiveerde medewerkers werken aan een dynamisch bedrijf, dat uitgroeide tot de meest vooraanstaande producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten op zijn vakgebied in Nederland. Forbo Eurocol BV behoort binnen de Forbo-groep tot de Strategic Business Unit Adhesives en draagt hierbij de Europese productverantwoordelijkheid voor de research en ontwikkeling van verschillende productgroepen.

Contactgegevens

Forbo Eurocol Nederland B.V.
Industrieweg 1
1521 NA Wormerveer
Nederland

Sneldrogend en krimparm Eurocol 924 Europlan Hybrid voor elke vloer

Er zijn egaliseermiddelen op de markt voor cementgebonden dekvloeren en voor (gipsgebonden) anhydrietvloeren. Logisch, want beide typen afwerkvloeren worden op grote schaal toegepast.

Succesvolle pastawandtegellijm van Forbo Eurocol opnieuw verbeterd

Forbo Eurocol's populaire pastategellijm voor wandtegels, de 686 Supercol, werd onlangs opnieuw verbeterd. De lijm smeert en bindt beter af, hecht nog krachtiger en is bovendien geurneutraal.

Volle dag tijdwinst met nieuwe primer Forbo Eurocol

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe 2-componenten-epoxyprimer die de verwerker diverse voordelen biedt. Het belangrijkste daarvan is zijn snelle droging.

Eurocol BetonDesign: beton… maar dan anders

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd; direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

 

955 Wandostuc van Forbo Eurocol

Forbo Eurocol heeft sinds januari 2017 de 955 Wandostuc in haar assortiment. De 955 Wandostuc is een cementgebonden stucmortel voor het egaliseren van wanden.

Eurocol 881 Euroseal PU voor een blijvend waterdichte aansluiting op putten en drains

Forbo Eurocol heeft zijn assortiment kitten uitgebreid en verrijkt met een nieuwe, hoogwaardige tweecomponentenkit, speciaal voor het waterdicht afkitten van drains en afvoerputten in tegelvloeren.

Lichtgewicht krachtpatser van Eurocol voor grootformaat wandtegels

Met gepaste trots presenteert Eurocol haar nieuwste innovatie in het assortiment van de pastategellijmen.

Forbo Eurocol lanceert 370 MultiTerrazzo op DOMOTEX 2018

Forbo Eurocol is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de DOMOTEX-beurs, die van 12 t/m 15 januari in Hannover wordt gehouden.

Eurocol LiquidDesign-stalenboek nu op aanvraag verkrijgbaar

Om zijn onlangs geïntroduceerde, gegoten vloerafwerking LiquidDesign nog beter aan klanten te kunnen promoten, introduceert Forbo Eurocol een fraai stalenboek.

Forbo Eurocol introduceert compleet assortiment Eurocol-parketproducten

Afgelopen dagen verraste Forbo Eurocol de bezoekers van de Vakdagen Parket & Woninginrichter met een primeur voor de Nederlandse markt: een compleet assortiment Eurocol-parketproducten.

Met lijmen en voegmiddelen van Forbo Eurocol is het fijn tegelen

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. In het afgelopen jaar verrees aan de Motorstraat in Rotterdam-Zuid een splinternieuw revalidatiehotel. Tegelzetterbedrijf J.

Beton… maar dan anders met Eurocol

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers nauwlettend in de gaten. Een goed voorbeeld is de innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking: DecoFinish.

Eurocol presenteert een duurzame emmer!

Deze wandtegellijm is de eerste die uitkomt in de duurzame emmer én met de nieuwe vormgeving. Hieronder een uitleg hoe men tot 90% reductie van de grondstoffen kwam.

De Eurocol 706 Speciaalvoeg WD is nu ook stofarm

In navolging van het assortiment egalisatie- en reparatiemortels gaat Eurocol door met het stofarm maken van de productgroepen tegellijmen en voegmortels.

Eurocol: Snel nieuwe badkamer en dat met minimale overlast!

Met het Forbo Eurocol Renovatie Systeem bieden wij u een uniek concept waarmee badkamer-, keuken en toiletrenovaties razendsnel kunnen worden uitgevoerd. Al na twee uur kunnen keramische tegels worden verlijmd op een nieuwe wandegalisatie.