Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Compleet in hout

Foreco, gevestigd in Dalfsen, staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variërend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. We bieden met duurzame houtproducten doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen. Volgens de hoogste normen. In combinatie met een deskundig advies. En met alle respect voor het milieu.

Contactgegevens

Foreco Dalfsen B.V.
Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen
Nederland

De ecologische school

De opdrachtgever heeft als doel voor deze school om de kinderen op een ontdekkende manier te laten leren. Op een gezonde manier, dus minder klassikaal en op de laarsjes naar buiten om te ontdekken.

 

De Verwondering: Nederlands eerste ecologische basisschool

Een kale vlakte in Almere Hout, binnen de kleine wijk Nobelhorst, zonder stroom- en wateraansluiting. Het was haast niet voor te stellen dat op deze plek een geheel biofilisch ontworpen basisschool haar deuren zou openen.

 

Hoogbouw in hout

Top-Up in Amsterdam is in vele opzichten een bijzonder project. Het zeven verdiepingen hoge gebouw bestaat grotendeels uit hout. Een massieve draagconstructie in vurenhout, kozijnen uit grenenhout en een open gevelbekleding uit Siberisch lariks.

Top-Up: hoogbouw in hout nadert voltooiing

Ontwikkelaar Lemniskade heeft naast het 30 meter hoge PATCH22 de zeven verdiepingen tellende hoogbouw in hout gerealiseerd.

 

Natuurlijk spelen met speeltoestellen van IJreka

Ontdekken, avontuur en uitdaging op speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling en natuurlijke speelaanleidingen.

Unieke gekleurde woningen Reitdiephaven Groningen

De inspiratiebronnen voor deze woningen zijn Scandinavische huizen, maar de uitstraling is ook Caribisch. Verdeeld over 4 pieren zijn in totaal ruim 100 woningen gebouwd met een hoogwaardige afwerking.

NobelWood FRX: Gevelbekleding met Euroklasse B certificaat

Zeker in gebouwen in de openbare ruimte gelden strenge eisen als het gaat om brandveiligheid. De keuze voor een houten gevel lijkt dan niet voor de hand liggend… of toch wel?

Een complete gevelmetamorfose voor een warme uitstraling

Beleving speelt een steeds grotere rol in ons aankoopproces, dat merkte ook winkeleigenaar Jacques Seine van Seine wonen in Heino.

Uitgekookt kreeg gevel met warme natuurlijke uitstraling

De gevel van de nieuwbouw van Uitgekookt heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Dat komt vooral dankzij de prachtige houten gevelbekleding aan de drie zichtzijden, gemaakt van Siberisch Lariks WaxedWood.

Multifunctionele hart van Noordeloos krijgt beeldbepalende gevelbekleding

Het Noorderhuis is het multifunctionele hart van het Zuid-Hollandse dorp Noordeloos.

FaunaWood biedt alternatief voor hardhout of creosoot

FaunaWood is ontwikkeld als alternatief voor afrasteringspalen van tropisch hardhout en behandeld hout met bijvoorbeeld creosoot.

Echter, het product is ook een alternatief voor niet-hout producten als kunststof, staal en beton.

NobelWood FRX biedt brandveilig alternatief voor tropisch hardhout

NobelWood biedt een alternatief voor tropisch hardhout op basis van snelgroeiend dennenhout en een nieuwe plantaardige hars. De biologische behandeling van dennenhout biedt een exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit.

 

Echte avonturiers zijn niet bang voor natte voeten

Onlangs heeft IJreka in Zwolle bij nieuwbouwbuurt Frankhuis, wat ligt aan de zuidzijde van Stadshagen, een nieuwe speelomgeving gerealiseerd in opdracht van de gemeente Zwolle.
 

 

Brandveiligheid is meer dan brandveilige producten alleen

Waar het lijkt dat voldaan kan worden aan de eisen van brandveiligheid met gebruik van brandveilige materialen, is het zeker bij brandvertragend behandeld hout belangrijk iets verder te kijken.

Natuurlijke gevelbekleding voor Niverplast II

Dit bijzondere bedrijfspand huisvest in het midden de kantoren, waarbij in de ronde buitenring de productiehal bevindt.