Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Compleet in hout

Foreco, gevestigd in Dalfsen, staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variërend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. We bieden met duurzame houtproducten doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen. Volgens de hoogste normen. In combinatie met een deskundig advies. En met alle respect voor het milieu.

Contactgegevens

Foreco Dalfsen B.V.
Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen
Nederland

Unieke gekleurde woningen Reitdiephaven Groningen

De inspiratiebronnen voor deze woningen zijn Scandinavische huizen, maar de uitstraling is ook Caribisch. Verdeeld over 4 pieren zijn in totaal ruim 100 woningen gebouwd met een hoogwaardige afwerking.

NobelWood FRX: Gevelbekleding met Euroklasse B certificaat

Zeker in gebouwen in de openbare ruimte gelden strenge eisen als het gaat om brandveiligheid. De keuze voor een houten gevel lijkt dan niet voor de hand liggend… of toch wel?

Een complete gevelmetamorfose voor een warme uitstraling

Beleving speelt een steeds grotere rol in ons aankoopproces, dat merkte ook winkeleigenaar Jacques Seine van Seine wonen in Heino.

Uitgekookt kreeg gevel met warme natuurlijke uitstraling

De gevel van de nieuwbouw van Uitgekookt heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Dat komt vooral dankzij de prachtige houten gevelbekleding aan de drie zichtzijden, gemaakt van Siberisch Lariks WaxedWood.

Multifunctionele hart van Noordeloos krijgt beeldbepalende gevelbekleding

Het Noorderhuis is het multifunctionele hart van het Zuid-Hollandse dorp Noordeloos.

FaunaWood biedt alternatief voor hardhout of creosoot

FaunaWood is ontwikkeld als alternatief voor afrasteringspalen van tropisch hardhout en behandeld hout met bijvoorbeeld creosoot.

Echter, het product is ook een alternatief voor niet-hout producten als kunststof, staal en beton.

NobelWood FRX biedt brandveilig alternatief voor tropisch hardhout

NobelWood biedt een alternatief voor tropisch hardhout op basis van snelgroeiend dennenhout en een nieuwe plantaardige hars. De biologische behandeling van dennenhout biedt een exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit.

 

Echte avonturiers zijn niet bang voor natte voeten

Onlangs heeft IJreka in Zwolle bij nieuwbouwbuurt Frankhuis, wat ligt aan de zuidzijde van Stadshagen, een nieuwe speelomgeving gerealiseerd in opdracht van de gemeente Zwolle.
 

 

Brandveiligheid is meer dan brandveilige producten alleen

Waar het lijkt dat voldaan kan worden aan de eisen van brandveiligheid met gebruik van brandveilige materialen, is het zeker bij brandvertragend behandeld hout belangrijk iets verder te kijken.

Natuurlijke gevelbekleding voor Niverplast II

Dit bijzondere bedrijfspand huisvest in het midden de kantoren, waarbij in de ronde buitenring de productiehal bevindt.

Derako en Foreco presenteren nieuw gevelsysteem op Material Xperience 2017

Dit unieke onderhoudsvrije gevelsysteem met hout wordt nu voor het eerst toegepast bij Villa Suikerkamp in de Keukenhof.

Capaciteitsuitbreiding van de productiefaciliteiten van houtmodificatie

Met de uitbreiding is een investering van ruim 1 miljoen Euro gemoeid. Het resultaat is een reductie in de kostprijs en het energieverbruik met de uitbreiding van de capaciteit naar ruim 3000 m3.

Natuurlijk spelen met de speeltoestellen van IJreka

Met natuurlijke speeltoestellen brengt IJreka de natuur weer dichter bij het kind. Op basis van natuurlijke materialen zoals duurzaam robinia en cloeziana hout staat IJreka garant voor een avontuurlijke speelplek.

Hoogwaardige bruine houten berging van WaxedWood

Het basis materiaal is hoogwaardig grenen, Western Red Cedar of Siberisch lariks. Door de keuze voor deze houtsoorten kan met WaxedWood Gold een fraaie uitstraling en relatief weinig onderhoud worden gerealiseerd.

Nieuw totaalconcept voor houten gevelbekleding met Plan@Wood

Hout, verduurzaming, verf, montage en onderhoud. Nog altijd worden deze elementen gezien als aparte onderdelen bij het samenstellen van een houten gevel.