Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

nora flooring systems B.V. is een onderdeel van de ondernemingsgroep nora systems GMBH, een gediversifieerde internationale familieonderneming met activiteiten op de gebieden dichtingstechniek, vliesmaterialen, huishoudelijke producten, chemische specialiteiten, bouwsystemen en IT-dienstverleningen.

nora flooring systems B.V. houdt zich bezig met verkoop van professionele rubber vloerbedekking voor projecten en privé-gebruik: noppen- en vlakke rubbervloerbedekking, trapvormen, afwerkprofielen en toebehoren. Het verkoopkantoor en scholingscentrum zijn gevestigd in Kaatsheuvel.

Contactgegevens

nora flooring systems B.V.
Industrielaan 15
3925 DB Scherpenzeel
Nederland

nora by Interface lanceert nieuwe collecties nora® rubber vloeren

Duurzaam vloerenbedrijf Interface lanceert vandaag de nieuwste nora® by Interface rubber vloerencollecties: norament 926 castello en norament 926 kivo.

nora by Interface presenteert nieuw design vloerbedekking: noraplan linee

nora by Interface presenteert een nieuw design vloerbedekking: noraplan linee. Deze rubber vloerbedekking heeft subtiele en licht contrasterende lijnen en is bijzonder geschikt voor openbare ruimtes zoals wachtkamers.

Snelle renovatie met verwijderbare losse vloerbedekking

Onder de naam norament® 975 LL brengt rubber vloerfabrikant nora systems een makkelijk verwijderbare en herbruikbare rubber vloerbedekking op de markt met verbeterde kwaliteit

Tegenstellingen die aantrekken

Puristisch-minimalistisch en tegelijkertijd uitnodigend huiselijk. De noraplan unita rubber vloerbedekking bereikt precies deze evenwichtsoefening.

Recyclebare vloerbedekkingsproducten onderdeel meest duurzame kantoor ter wereld

Met een score van 99,94% volgens het internationale BREEAM certificeringsysteem is het hoofdkantoor van droger- en koelerfabrikant Geelen Counterflow in Haelen het meest duurzame kantoor ter wereld.

Hogeschool Rotterdam Business School

Toekomstbestendig onderwijs in een duurzaam gebouw. Naast de strakke vormgeving heeft het ontwerp een duurzaam karakter.

Een bestseller in vloerbedekking in een nieuw en modern jasje

Bijna 30 jaar geleden bracht nora flooring systems norament® grano op de markt en sindsdien is de rubber vloerbedekking met zijn karakteristiek granulaatdessin niet meer uit het assortiment weg te denken.

De norament 926 bestaat 50 jaar: jubileum van het merk met de nop

„Tesa“, „Tempo“ en „Labello“ – er zijn zoveel Duitse kwaliteitsproducten waarvan de merknaam synoniem is geworden voor de complete productgroep. Eén woord is genoeg: iedereen weet meteen wat er bedoeld wordt.

Modern dessin met een natuurlijke uitstraling

Door het subtiele, smaakvolle kleurenspectrum en het gemarmerde dessin is norament arago perfect voor het gebruik in representatieve ruimten.

Rubber vloeren als een kunstwerk

Positieve geluiden over een buitengewoon dessin – de nieuwe rubber vloerbedekking noraplan lona van nora flooring systems wordt bij de architecten goed ontvangen.

De vloer als canvas – geïnspireerd door de schilderkunst

Volledig nieuwe designmogelijkheden dankzij een innovatieve technologie: Met de nieuwe rubber vloerbedekking noraplan lona van nora systems kunnen nu de meest uiteenlopende grafische designs in de vloerbedekking worden geïntegreerd.

nora nTx nu ook verkrijgbaar voor de productlijn norament

Uitbreiding van het assortiment bij nora flooring systems: Na de succesvolle introductie in 2015 van het snelle installatiesysteem nora nTx voor de rubber banen van noraplan, is nora nTx nu ook verkrijgbaar voor de tegels van norament.

Een vloer die echt en eerlijk is

Warm, behaaglijk en natuurlijk. Deze criteria spelen bij de inrichting van een ruimte een doorslaggevende rol; binnen en buiten, in zowel privé als zakelijke omgevingen.

nora flooring systems biedt innovatieve rubberen trapoplossingen op maat

Om trappen harmonieus te kunnen integreren in de architectuur en het ontwerp, heeft nora een uitgebreid assortiment aan rubber trapoplossingen in het aanbod; zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.