Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van circa 4,5 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen is Legrand wereldwijde specialist op het gebied van elektrotechnische laagspanningsinstallaties en datanetwerken.

Contactgegevens

Legrand Nederland B.V.
Van Salmstraat 76
5281 RS Boxtel
Nederland

Slimme deurcommunicatie zorgt voor maximale vrijheid

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur. Het resultaat is een innovatief assortiment met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte.

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

In 2010 introduceerde Legrand Nederland de Van Geel P31 kabelgoot. Legrand blijft als specialist binnen kabeldraagsystemen niet stilstaan en continu op zoek naar ontwikkelingen om systemen nog montagevriendelijker te maken.

Nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand spelen in op actuele trend

Het vat de sterktes van de nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand perfect samen.

Deze modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de publieke ruimte.

 

Zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent?

Deze binnenpost haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk.

Legrand introduceert lighting management

Lighting management zorgt ervoor dat op het juiste moment, wanneer u het nodig heeft, de juiste hoeveelheid licht aanwezig is. Niet alleen betrouwbaar maar vooral comfortabel!

 

Veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer met de één-fase UPS systemen van Legrand

Niets zo vervelend als het WiFi-netwerk dat het laat afweten door een plotse stroomstoring. Of je betalingstransactie aan de kassa in de supermarkt of in de online webshop mislukt om dezelfde reden.

Legrand ontwikkelt met partners circulaire oplossingen

Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen 2 nieuwe circulaire producten en/of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen 1 à 2 jaar op de markt komen.

Zucchini Modulair Concept Configurator van Legrand

Om eenvoudig een railkokertracé voor uw project uit te werken, lanceert Legrand Nederland de Zucchini Modulair Concept Configurator.

Alles onder controle met Stop & Go!

Met Stop & Go Connected introduceert Legrand Nederland een nieuw product binnen Eliot. Dit is het Legrand IOT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten.

HomeTouch: één toestel voor zowel deurcommunicatie als domotica!

Voortaan beschikt men dankzij de HomeTouch van BTicino over één toestel voor domotica en deurcommunicatie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren via het touchscreen of met de app op smartphone of tablet.

 

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten: IP66 ronde vloerdoos

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.

EMS CX³, veel meer dan meten alleen

Het nieuwe energiebeheersysteem EMS-CX³ (Energy Management System) dat Legrand Nederland introduceert, is een laagdrempelig systeem waarmee installaties klaar zijn voor een efficiënt energiebeheer.

Volledig uitgeruste Legrand IK-3 vloerdoos: alles in één referentie

De IK-3 vloerdoos is de ideale oplossing voor lage inbouwdiepte. Het installeren en bestellen van de vloerdoos is nu nog eenvoudiger dankzij de prefab oplossing.

 

Waar kan ik mijn stekker kwijt? Heb jij een oplader? Die vragen kent iedereen...

Voor montage op, in, naast of onder het bureau presenteert Legrand Nederland een uiterst divers assortiment bureauoplossingen. Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot tafelcontactdoos.

Vernieuwde rail strut universele profielen van Legrand voor kabelgoten

Universeel, dat betekent dat de rail struts perfect toe te passen zijn met onder meer Cablofil draadgoten, P31 kabelgoten, GLO4 en Swifts kabelladders. Bovendien kunnen ze worden geïntegreerd met de bestaande consoles, zoals type CB.