Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Contactgegevens

PyraSied Xtreme Acrylic
Apolloweg 26
8938 AT Leeuwarden
Nederland

Kunststof wandbekleding Pyrasied is ideaal voor badkamerrenovatie

Kunststof wandbekleding heeft namelijk een bijzonder groot plaatsings- en onderhoudsgemak. Lichtgewicht, gemakkelijk en snel met kit op vlakke muren te bevestigen, dus ideaal voor renovatieprojecten.

Kunststof wandbekleding van 100% gerecycled acrylaat

Bij PyraSied werken we al jaren samen met vakmensen in de renovatie en afbouw. We leveren onder andere wandbekledingsplaten van acrylaat, een ideale oplossing.

Egaal verlichten met lichtdiffusers van PyraSied

De opkomst van LED heeft de verlichtingswereld ingrijpend veranderd. Sinds 2008 is de technologie achter LED ver genoeg om het betrouwbaar en efficiënt toe gebruiken in de woon- en werkomgeving.

Snel en stijlvol een wand aankleden met kunststof wandbekleding

Kunststof wandbekleding is een uitstekend alternatief voor tegel- en glaswanden.

Kunststof wandbekleding: een elegante en praktische oplossing

Kunststof wandbekleding is een elegant en verbazend praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden. Er zijn nauwelijks zichtbare voegen wat een elegante en luxueuze uitstraling geeft.

 

PyraSied helpt met het vinden van de perfecte diffuser

Wanneer je een led strip of andere vorm van verlichting achter een standaard plaat plaatst, zie je vaak nog duidelijk de lichtbron zitten. Dit is echter niet gewenst; het is het mooist wanneer het licht egaal is.

Voorkom inbraak met 100 % inbraakwerende kunststof beglazing

Iedereen wil inbraak liever voorkomen. Hoe is dat mogelijk wanneer u niet thuis bent en iemand zo uw ramen in kan slaan?

Optimale balans tussen hoge lichttransmissie en spreiding van het licht

PyraSied is gespecialiseerd in kunststoffen die licht diffuus maken.

Voorkom inbraak of vandalisme met veiligheidsglas Pantzerglas

De inbraakwerende kunststof Pantzerglas® van PyraSied Xtreme Acrylic is zo bijzonder hufterproof, dat het voor inbrekers onmogelijk is om via het raam uw pand binnen te komen.

Greencast Acrylaat: milieubewust en kwalitatief waardig aan gewoon acrylaat

Hiervan wordt Greencast gemaakt, acrylaat dat gemaakt is van 100% gerecycled acrylaat. Greencast is kwalitatief gelijk aan gewoon acrylaat en ook de prijs is gelijk.

Kunststof wandbekleding van Pyrasied als elegant en praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden

Snel en eenvoudig uw badkamer renoveren? De Versato Solid wandbekleding uit de collectie van Pyrasied is wegens populariteit uitgebreid met vijf types die eenzijdig satijn zijn.

Kunststof wandbekleding als elegant en praktisch alternatief

Kunststof wandbekleding is een elegant en praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden. Er zijn nauwelijks zichtbare voegen, wat een strak en elegante uitstraling heeft, maar wat ook betekent dat er nauwelijks voegen zijn om te boenen.

Gerecycled acrylaat

PyraSied heeft voor u op voorraad 100% gerecycled acrylaat, Greencast. Waarom zou u niet een duurzame keuze maken als de prijs en kwaliteit gelijk zijn aan ‘gewoon’ acrylaat?

Transparante designplaten die de werksfeer op kantoor aangenamer maken

PyraSied biedt designplaten aan om de werksfeer een stuk aangenamer te maken. Deze transparante plaatmaterialen met licht en zicht hebben geluiddempende eigenschappen.

Bespaar energie met de verbeterde opaalplaten

Waar de klassieke opaalplaat slechts 30% van het licht door laat, haalt de verbeterde opaalplaat, diffuserplaat genoemd, een lichttransmissie van soms meer dan 60%.