Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

IsoBouw Systems bv te Someren is producent van isolerende bouwproducten op basis van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPSHR (met verhoogd warmte-isolerend rendement). Een energiebesparend en duurzaam materiaal, dat door zijn hoge isolatiewaarde, veilige en gemakkelijke verwerking, een zeer breed toepassingsgebied heeft.

IsoBouw staat voor Innovatie in isolatie. Bij de ontwikkeling van haar producten staat één aspect centraal: een verhoogde toegevoegde waarde voor u! Niet het product, maar uw behoefte, wensen en problemen dienen als uitgangspunt. Daarom kiest u met IsoBouw niet alleen voor uitstekend isolerende producten, maar bovenal voor een probleemoplossend vermogen en daarmee toepassingsgemak.

Contactgegevens

IsoBouw Systems bv
Kanaalstraat 107
5711 EG Someren
Nederland

Nieuw na-isolatiesysteem voor indak PV-daken

Om invulling te geven aan de groeiende toepassing van PV-systemen introduceert IsoBouw met

IsoBouw vereenvoudigt NOM-renovatie

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.

 

Luchtdicht isoleren zonder koudebruggen

De isolatieschil speelt hierbij een cruciale rol. Hiermee is niet alleen de hoogte van het isolerend vermogen bedoeld, maar ook de zorgvuldigheid bij de montage. Want hoe zit het met de luchtdichtheid en met het vermijden van koudebruggen?

Dweilen met (gas)kraan dicht

“Dankzij het regeerakkoord gaat de gaskraan dicht. Maar als we niet oppassen, blijft het dweilen met de (energie-)kraan open”. Aldus Gerard Sleegers, marketing manager bij IsoBouw.

 

IsoBouw introduceert dakelementen met geïntegreerde nestkasten

Dieren en planten moeten worden beschermd door extra maatregelen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vervangende nestkasten.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Maar welke invloed heeft dit op de dakconstructie? IsoBouw geeft u enkele cruciale aandachtspunten.

 

Gevel isoleren? Pas op voor koudebruggen!

Bij het (na-)isoleren van gevels wordt nog te veel gekeken naar enkel de RD-waarde van isolatiematerialen. Dit terwijl de eisen zijn gebaseerd op de Rc-waarde (het isolerend vermogen van de totale constructie).

Betaalbaar maatwerk met maximale ontwerpvrijheid

Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van maximale flexibiliteit op de bouwplaats.

IsoBouw vernieuwt renovatieplaten hellend dak

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.

 

Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller. De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking.

Maximale ontwerpvrijheid met SlimFix Flex dakelementen

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw diverse maatwerkoplossingen voor de SlimFix dakelementen die verwerkers en voorschrijvers nog meer voordelen bieden, zoals een snellere verwerking, besparing van kosten, een mooiere esthetische det

Holding IsoBouw neemt recyclingbedrijf Eco Fill over

BEWiSynbra, de holding van IsoBouw, ziet duurzaamheid als een belangrijke strategische drijfveer van het bedrijf waarbij circulariteit een integraal bedrijfsonderdeel vormt.

Nieuw: ‘Dual density’ EPS-isolatie voor het platte dak

PowerTop combineert de beste eigenschappen van airpop® (EPS) in één plaat.

Doordachte na-isolatie voor daken

Meer kwaliteit, zekerheid en kostenreducties met een esthetisch mooier eindresultaat; de SlimFix RenoTwin isolatieplaten van IsoBouw maken het mogelijk.

 

Tijd en geld besparende na-isolatie voor hellende daken

Bekijk 2 voorbeelden voor het na-isoleren van een dak met een reeds aanwezige onderconstructie.