Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Jaga ontwikkelt een scala aan innovatieve klimaatbeheersingoplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Jaga levert een breed gamma van designradiatoren, handdoekradiatoren en Low-H2O radiatoren. Daarnaast biedt Jaga de mogelijkheid met haar radiatoren te koelen en ventileren. Een Low-H2O radiator wordt dan gecombineerd met Oxygen voor ventilatie en/of DBH – Dynamic Boost Hybrid – voor 2 tot 3 maal meer warmte uit dezelfde radiator. Bovendien is DBH PRO ook geschikt voor gratis passieve koeling, die door vele warmtepompsystemen geleverd wordt.

Contactgegevens

Jaga Climate Designers
De Meerheuvel 6
5221 EA 's-Hertogenbosch
Nederland

Dé Jaga radiator voor warmtepompen

De Strada Hybrid is de ideale combinatie met een warmtepomp voor een duurzame installatie.

Jaga Briza 22: in elk seizoen een comfortabel binnenklimaat

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Jaga introduceert klimaattoestel dat actief verwarmt én koelt

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Briza, 365 dagen per jaar het ideale binnenklimaat

Briza van Jaga is een hybride toestel met een dubbele persoonlijkheid: warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer.

Strada: de meest geliefde radiator van Jaga

Wist u dat Strada één van de meest verkochte radiatoren van Jaga is? Door het compacte design, strakke en moderne uiterlijk is hij erg geliefd.

'De beste binnenklimaatoplossing gaat verder dan alleen duurzaamheid'

Duurzaam wonen is helemaal van deze tijd. Om zo zuinig mogelijk te wonen is het begrip Nul op de meter in het leven geroepen. Ook bij Jaga, leverancier van ondermeer verwarmingen en installatiematerialen, is de term niet onopgemerkt gebleven.

Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen. Als eyecatcher of als stille kracht in de complete uitstraling van een ruimte.

Kwaliteitseisen warmwaterverwarmingsinstallaties opnieuw vastgelegd

Onlangs introduceerde ISSO, stichting Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties, drie nieuwe publicaties met kwaliteitseisen waar Jaga volledig achterstaat.

Kwart Nederlanders heeft moeite om woning goed te ventileren

Ruim 70% van onze tijd verblijven we in huis. Dit onderstreept het belang van een fris en gezond binnenklimaat. Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.

Toekomst van het vak: energieneutrale woningen

Er zijn steeds meer mensen die hun woning energieneutraal willen maken. Hoe gaat deze trend zich verder ontwikkelen en wat zijn de gevolgen voor het installatievak?

25 procent van Nederlanders vindt woningventilatie moeilijk

Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Het blijkt echter dat een kwart van de Nederlanders het lastig vindt om de woning goed te ventileren.

Jaga maakt realisatie nul op de meter woningen mogelijk

De buurtbewoners uit de wijk Soesterkwartier in Amersfoort zijn al een aantal jaar bezig om de wijk duurzamer te maken. Door een prijsvraag van Amersfoort 033 werd vorig jaar het huis van één van de buurtbewoners gerenoveerd naar Nul op de Meter.

Online Profit Simulator visualiseert besparing Jaga Low-H2O

Op de website www.dezuinigsteradiator.nl kunnen huiseigenaren met de Profit Simulator eenvoudig berekenen hoeveel ze kunnen besparen als zij kiezen voor Jaga Low-H2O radiatoren.

Bij Jaga Freedom gaan toptechnologie en ontwerp hand in hand

Gebruikers zijn zowel vrij in de keuze van de energievoorziening, het ontwerp en de plaatsing maar ook in de toepassing van deze radiator.

Jaga Low-H2O is zuinigste radiator van Nederland

In onderzoek naar het afgifterendement en bijbehorende EPG-waardering heeft Kiwa Technology een kwaliteitsverklaring voor de Jaga Low-H2O warmtewisselaar afgegeven.