Balustraden en hekwerken

Hekken of balustraden komen voor in alle soorten en maten. Geperforeerde metalen beplating of een rooster bieden meer privacy, terwijl spijlenhekken of een glazen balustrade juist meer openheid bieden. Als de achterliggende pui ook geheel van glas is, wordt het uitzicht niet door de balustrade belemmerd.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Balkonbalustrade sluit naadloos aan op kozijnkader

De samenwerking tussen architect en Reynaers zorgde voor een esthetische maatwerkoplossing met het maximale uitzicht waar de architect naar streefde.
{--ALT--}

Balusters van Roval Aluminium zijn fraai, functioneel en duurzaam

Nederland heeft een rijke architectuurgeschiedenis en die geschiedenis wordt nog steeds geschreven.
{--ALT--}

Storax leuningen en balkonhekken

Storax brengt een breed scala aan standaard balustrades, traphekken, balkonhekken en leuningen op de markt, van glazen balustrades tot gangleuningen in de gezondheidszorg.

Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

Basiskennis Bouwkunde: Balustraden, balkonhekken

Onder balkonhekken verstaan we hekken voor balkons, galerijen of trapgaten, die worden toegepast voor de veiligheid van de gebruikers.
{--ALT--}

Aluminium balustersystemen van Roval

Roval Aluminium balusters worden veelal toegepast op of tegen borstweringen in combinatie met muurafdekkers van Roval Aluminium of als afwerking op transparante panelen voor optimaal doorzicht.

Balkonbeglazingen


Meer over

{--ALT--}

Duurzamer én mooier: galerijflats Hertmebrink in Enschede

Modernisering en verbetering van het wooncomfort stonden voorop bij de renovatie van twee galerijflats aan de Hertmebrink in Enschede.
{--ALT--}

Totaaloplossing voor renovatie van balkons

Op GEVEL 2020 werd Balkonfabriek officieel geïntroduceerd. De balkonoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor renovatie- en transformatieprojecten en kunnen achteraf en steigerloos gerealiseerd worden.