Trappen en roltrappen

Een mooie trap, daar bijt elke ontwerper zich graag in vast; maar voor veel trappen geldt dat ze vooral veiligheid moeten bieden en praktisch moeten zijn.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

10 redenen om ondergrondse constructies altijd te isoleren met FOAMGLAS®

Ruimtes die zich geheel of gedeeltelijk onder het maaiveld bevinden, worden steeds vaker benut als woon- of commerciële ruimte.
{--ALT--}

nora® by Interface breidt assortiment uit met rubber trapoplossing met modern design

Interface®, een wereldwijde commerciële vloerenfabrikant en wereldleider op het gebied van duurzaamheid, breidt zijn nora® by Interface-portfolio van trapvormen uit met het norament® 926 arago design, met modern, onregelmatig marmer voor een unieke esthetiek.
{--ALT--}

Trapneuzen met LED verlichting voor verduisterde ruimtes

Storax trapneuzen met LED verlichting zijn ideaal voor verduisterde ruimtes zoals bijvoorbeeld bioscopen, theaters of discotheken.

Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

Gorter schaartrappen

Gorter schaartrappen voor het bereikbaar maken van (Gorter) vloer-, dak- en wandluiken, voor werken op hoogte of als onderdeel van een vluchtweg.
{--ALT--}

Fontanot trappen van budget tot design

Trappen die niet achter een deur hoeven te worden weggemoffeld: Fontanot Italiaanse designtrappen zijn een sieraad voor uw huis of bedrijf, een beeldbepalend interieurstuk.
{--ALT--}

Schindler 9300. Veilig, energie-efficiënt en ruimtebesparend

De Schindler 9300 roltrappenserie kan gemakkelijk in uw architectonisch concept worden ingepast, of het nu gaat om een winkelcentrum, bioscoopcomplex, museum, schoenenwinkel of een openbaar vervoersvoorziening, zoals een treinstation.