Inbraakbeveiliging

Normaliter is de zomervakantie het hoogseizoen, ook voor inbrekers. Vooraf investeren in inbraakpreventie loont. Ramen en deuren krijgen de meeste aandacht met inbraakwerende glas, rolluiken of inbraakvertragende sloten met keurmerken als SKG en PKVW.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Het Metal+ concept

Eind jaren zestig werd België getroffen door een fatale brand in de Innovation-warenhuizen in Brussel, waarbij meer dan tweehonderd mensen om het leven kwamen en tientallen gewond raakten. Als gevolg daarvan zijn de brandveiligheidsnormen in België veel strenger geworden. De ingenieur Heinen ontwikkelde een brandwerende deur volgens deze normen. Het gebruik van staal in een branddeur was destijds uniek en werd onder meer mogelijk gemaakt door een door Heinen ontwikkeld opzwellend middel dat de warmteoverdracht vertraagt en tegelijkertijd zorgt voor de afkoeling van het staal. Dit resulteerde in een robuuste stalen branddeur.

{--ALT--}

Camera-observatie gecombineerd met toegangscontrole en inbraakdetectie

De vraag naar krachtigere, flexibele maar eenvoudige geïntegreerde beveiligings- en sitebeheeroplossingen wordt beantwoord door een nieuwe technologische samenwerking tussen het Koreaanse IDIS en het Australische Inner Range.
{--ALT--}

Hoe voorzie je een pand van beveiliging, zonder hak- en breekwerk?

Veilig wonen en werken zou vanzelfsprekend moeten zijn. Toch worden per jaar duizenden huishoudens en ondernemers geconfronteerd met een inbraak, brand, overval of koolmonoxidevergiftiging.

Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

JAZO COMPRO T Inbraakwerende deuren

JAZO levert uitsluitend inbraakwerende deuren en roosters die vervaardigd zijn uit JAZO profielsystemen.
{--ALT--}

Inbraakwerende en kogelwerende deuren van Heinen Doors

De inbraakwerende en kogelwerende Heinen Doors deuren zijn gebaseerd op het Metal+ Inside-concept.
{--ALT--}

MegaluX doorvalbeveiliging/anti-inbraakrooster

De polycarbonaat lichtkoepels van Van Deudekom Plastics bv (DPI) bestaan uit slagvaste schalen die samen met de anti-diefstalbevestigingen inbraakremmend werken.