Sanitair

Sanitaire voorzieningen in de bouw kunnen heel persoonlijk of juist groots en projectmatig aangepakt worden. Sanitair moet gemakkelijk in gebruik zijn, goed schoon te maken zijn, degelijk geïnstalleerd worden en tegen een stootje kunnen. Daarnaast speelt het uiterlijk ook een grote rol.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Geef de voeg een passende kleur

Mensen worden steeds kritischer. Ze zijn niet op zoek naar standaardoplossingen, maar naar variatie. Bij een nieuwe badkamer wordt smaak en harmonie aangebracht door het sanitair en de tegels uit te kiezen die passen bij de rest van de inrichting in het huis. Wat vaak wordt vergeten, maar toch heel erg belangrijk is, is de kleur van de voeg. Die bepaald ook mede de uitstraling. De voegkleur beïnvloedt de vloer en de inrichting van de ruimte. Hierdoor wordt een unieke badkamer gecreëerd.

{--ALT--}

Verkerk maakt 60 kunststof badkamerplafonds

Al jaren zet Peter Verkerk zich elke dag vol overgave in om bij zijn klanten hoogwaardige en strak afgewerkte badkamers op te leveren.
{--ALT--}

Douchegoot nieuwe stijl

Grote tegels zijn niet meer weg te denken uit de doucheruimte. Uitdaging hierbij is een juist ontwerp van de afwatering. Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook technisch moet de gekozen oplossing passen bij de toegepaste tegel en het mogelijke vloerafschot in de badkamer. Met name bij een groter formaat tegels of natuursteen is een douchegoot de ultieme oplossing. Hierbij hoeft het geadviseerde afschot van 2% slechts in één richting gemaakt te worden.


Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

McAlpine sanitairassortiment

Binnen het McAlpine assortiment van Walraven zijn er een aantal nieuwe, innovatieve producten toegevoegd.
{--ALT--}

Sanitaire cabines Model LB, van Leerkotte BV

Sanitaire cabines van Leerkotte BV worden toegepast in natte ruimten in utiliteitsgebouwen zoals zwembaden en fitnesscentra, openbare gebouwen en campings, zoals toilet-, douche- en kleedruimten; zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.
{--ALT--}

Badkamerconcept voor zorghotels

De Bano verpleeghuis badkamer is intelligent, doordacht en comfortabel.