Binnendeuren

Januari staat in het teken van binnendeuren. Lees alles over de belangrijkste trends en innovaties, blogs van experts, bouwkundige achtergronden en de mooiste deuren ter wereld. Een overzicht met de beste leveranciers en het laatste nieuws vind je uiteraard ook op de themapagina.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

argenta Invisidoor S

Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, scharnieren en zelfs plinten: het lijkt intussen een vanzelfsprekendheid in strakke en minimalistische interieurs.
{--ALT--}

Koperskeuzetool mijndeur.nl uitkomst voor aannemer én woonconsument

De door Berkvens ontwikkelde koperskeuzetool mijndeur.nl biedt woonconsumenten de mogelijkheid om in projectmatige woningbouw zélf hun binnendeuren te kiezen.
{--ALT--}

Verdi: Berkvens' innovatie voor een completere ruimtebeleving

Bij Berkvens zijn we altijd bezig met het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen. In de wereld van woningbouw is de keuze van deuren en kozijnen van cruciaal belang voor het creëren van een stijlvol en functioneel interieur.


Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

Basiskennis Bouwkunde: Binnendeurkozijnen

Binnendeurkozijnen zijn kozijnen die een onderdeel vormen van binnenwanden en dienen voor het afhangen van binnendeuren en eventueel het plaatsen van zgn.
{--ALT--}

Basiskennis Bouwkunde: Brandwerende deuren

Brandwerende deuren moeten worden toegepast als er in wanden tussen de brandcompartimenten van een gebouw openingen worden opgenomen.
{--ALT--}

Basiskennis Bouwkunde: Houten binnendeuren

Houten binnendeuren zijn in te delen in vlakke deuren met vulling, massieve vlakke deuren en paneeldeuren of "stijl"-deuren, met of zonder glasopening(en).

Uitgelichte producten

{--ALT--}

Afgelakte binnendeuren Berklon TCS

BERKLONTCS-deuren zijn in kleur afgelakte binnendeuren in opdek- en stompe uitvoering.
{--ALT--}

ASSA ABLOY deurdrangers

De veelzijdige serie deurdrangers en deurautomaten van ASSA ABLOY is geschikt voor alle draaideurfuncties in openbare, particuliere en commerciële gebouwen.
{--ALT--}

Automatische draaideuraandrijvingen van dormakaba Nederland B.V.

De automatische draaideuraandrijvingen van dormakaba Nederland B.