Overzicht productnieuws

Flexibel met optimale veiligheid

Met eAccess beslag voor binnen en buiten combineert Post en Eger het beste van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk. Het systeem biedt maximale veiligheid. Met een paar muisklikken beheert u alle toegangen.

Uniek anti-inbraakelement van BUVA heet Atlas Inside

Het unieke, gepatenteerde Inside anti-inbraakelement vormt letterlijk en figuurlijk de kern van de nieuwe lijn BUVA scharnieren: Atlas Inside.

Deurbeslag

Deurbeslag is in alle denkbare stijlen leverbaar, van modern tot nostalgisch, van minimalistisch tot over the top. Met deurbeslag wordt een deur niet alleen functioneel, vaak maken we er ook een design statement mee.

Gaat u nog met vakantie?

In deze vakantieperiode gaat bijna iedereen lekker op pad, in binnen- of buitenland. Dat betekent dat veel mensen voor een langere tijd van huis zijn. Zoals elk jaar is dit de periode waarin veel woninginbraken worden gepleegd.

P+E Project-Line deurbeslag gemaakt uit massief gegoten roestvast staal

Met zijn nieuwe Project-Line serie komt Post en Eger tegemoet aan de groeiende behoefte van eindgebruikers aan veiligheid, duurzaamheid en esthetiek.

Nieuwe regelbare slotplaat voor Invisidoor deurkaders

Met een regelbereik van + en -3mm links / rechts vangt die eventuele montagespellingen perfect op.

Ingetogen, stijlvol en verfijnd deur-, raam- en meubelbeslag

Frank Allart vervaardigt een zeer uitgebreid programma deur- raam- en meubelbeslag, veelal gebaseerd op originele modellen uit een bepaalde stijlperiode.

BUVA heeft oplossingen voor verplichte kerntrekbeveiliging in nieuwbouw

Als gevolg van een stijging van het aantal inbraken door ‘cilindertrekken’ is kerntrekbeveiliging verplicht gesteld bij woningen die onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen worden gebouwd.

BUVA en Winkhaus leveren 2,5 miljoenste meerpuntssluiting

Om dat te vieren, geven ze speciaal voor deze gebeurtenis een lang weekend Münster (Duitsland) en een drone met camera weg aan de bewoner van het huis waarin dit slot geplaatst wordt.

 

Elektro-Line Hang- en sluitwerk: gemak dient de mens

Ter vergroting van het gebruikscomfort biedt Alcoa Architectuursystemen een complete serie schuiframen en (hefschuif)deuren zonder bedieningsgrepen aan.