Overzicht productnieuws

Niemand maakt scheidingswanden zo compleet als Multiwal

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert mobiele scheidingswanden. Dat doet het bedrijf inmiddels ruim 60 jaar.

Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ook in de inrichting.

Want de ene dag werken alle fte’s op kantoor en de andere dag slechts de helft.

Flexibele wanden van Multiwal zijn overal inzetbaar

Multiwal levert flexibele wanden voor ruimtes in onder andere hotels, scholen, zalen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen of exporuimtes.

Paneelwanden BREEDVELD transformeren restaurant tot multifunctioneel geheel

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen en jongeren met een beperking.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Paneelwanden nodig? Dan is Multiwal uw partner!

Stel: u bent bezig met een bouw- of ontwerpproject waar uw opdrachtgever de wens heeft om ruimten flexibel in te delen. Of u bent op dit moment bezig een congrescentrum of een hotel met congresmogelijkheden te ontwikkelen.

Paneelwanden saai? Dan kent u Multiwal niet!

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en met eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een schoollokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de bedrijfskantine of ontvangstruimte.

Multiwal levert de ultieme geluidsisolatie in paneelwanden

Uw ruimte flexibel indelen? Gebruik dan bij voorkeur paneelwanden die makkelijk, snel en mooi zijn. Maar wat als flexibele wanden ook goed geïsoleerd moeten zijn? Dan bent u bij Multiwal aan het juiste adres.

Magische manier van ruimte indelen met Multiwal Paneelwanden

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en met eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.