Overzicht productnieuws

Nieuwe besteksystematiek gelanceerd door NBS

NBS, afkorting voor Nederlandse Besteksystematiek, introduceert vandaag een nieuw besteksysteem welke gekenmerkt wordt door eenvoud.

'Ontwikkel in vier stappen een allround monteur'

Er wordt in de machinebouw de komende vijf jaar een alsmaar groter tekort aan technici verwacht. 29 procent van de organisaties in deze branche verwacht een kwalitatief tekort.

 

Bouwbrandwerend.nl website voor handel, techniek en regelgeving

Om een gebouw brandveilig te maken, moet het voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan de minimum eisen beschreven.

BIM praktijkdag 2016

Werkt u in de bouw? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit.

Seminar Aardbevingsbestendig bouwen door Astrimex Plafonds en Wanden

Op 18 januari heeft Astrimex bv i.s.m. Ingenieursbureau Dijkhuis bv, Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V., in Leek (Groningen) een seminar georganiseerd rondom aardbevingsbestendig bouwen voor architecten en afbouwbedrijven.

Steni biedt service en BIM-technologie

Steni biedt u een uitgebreide samenwerking en support via haar technische supportafdeling (TSD). Dit vereenvoudigt het werk en maakt het ook gemakkelijker een oplossing te vinden voor de vele uitdagingen die u tijdens een project tegenkomt.

Masterclass ‘Business Development & Innovatie in de Bouwsector’

De bouwwereld verandert in razend tempo. Nieuwe technieken, materialen, technologie en veranderende eisen en verwachtingen vanuit politiek en samenleving vragen om innovatie.

Hoe kiest u het juiste fleetmanagement systeem?

Een GPS fleet management systeem kan uitkomst bieden bij het onder controle houden van de vervoerskosten. Maar hoe kiest u het juiste systeem?

Het Open Specificatie Formaat is een feit

Dit initiatief leidt nu tot concrete resultaten in de vorm van een formele definitie en diverse implementaties.

Meer xComfort-functionaliteiten met nieuwe firmware voor Smart Home Controller

De nieuwe firmware 2.0 voor de Smart Home Controller (SHC) biedt o.a. een alarmfunctie, meervoudige plannerfunctie en aanwezigheidssimulatie.