Overzicht productnieuws

Noodverlichting op spanningsrail

Spanningsrails bieden dé oplossing wanneer er geen mogelijkheid is om noodverlichting aan het plafond te monteren. Een aantal van onze Go! en CELO types is nu standaard voorzien van een GA69-adapter.

Theater De Tamboer in Hoogeveen krijgt noodverlichting in zwarte uitvoering

Noodverlichting in grote zalen is essentieel om in het geval van nood de dichtstbijzijnde vluchtroute of uitgang te vinden. Wel is het belangrijk dat de verlichting zelf niet afleidt bij een voorstelling.

Noodverlichting van Famostar: innovatief, duurzaam én voordelig

Misschien heeft u het al voorbij zien komen: bij Famostar krijgt u nu maar liefst 8 jaar garantie op accu’s in nieuw geleverde armaturen!

 

Bespaar meer dan 50% op noodverlichting

8 jaar garantie op noodverlichtingsaccu’s in nieuw geleverde armaturen!

Dubbel zo lange garantie, dubbel zo veel zekerheid en dat voor de helft van de kosten.

 

Famostar komt met dubbel zo lange accugarantie!

Al sinds 2005 geven wij als enige noodverlichtingsfabrikant 10 jaar garantie op onze armaturen. En nu komen we ook met 8 jaar garantie op onze accu’s. Uniek in de markt!

 

Nieuw bij Famostar: CELO wand

Niet in elke situatie is een plafondarmatuur de meest geschikte oplossing als het gaat om vluchtwegverlichting. Om dit gat te vullen introduceert Famostar een nieuw type binnen de CELO-familie: CELO wand!

 

Veilig naar buiten in deze donkere dagen

De wintertijd is ingegaan, het wordt weer eerder donker als uw klanten huiswaarts keren ’s avonds. Zodra zij hun bedrijfspand verlaten, kunnen ze tegen diverse obstakels en andere gevaren aanlopen.

Go! inbouw: makkelijk en mooi!

Compact en een doordacht design: Go! inbouw van Famostar heeft het. Deze installatievriendelijke vluchtwegaanduiding is vanwege zijn functionaliteit breed inzetbaar. Wees verzekerd van de beste oplossing in vluchtwegaanduiding!

 

Eskaled energiezuinige noodverlichting

Gemiddeld verbruikt een noodverlichtingsarmatuur met TL lamp 131 kilowattuur per jaar. Daarom is het direct lonend om bij groot onderhoud de oude armaturen te vervangen door nieuwe energiezuinige ESKALED armaturen.

 

Noodverlichting op spanningsrails

Installateurs sluiten noodverlichting steeds vaker aan op spanningsrails. Dit vanwege het hoge installatiegemak. Ook de armaturen van Famostar zijn voor spanningsrails te leveren.