Overzicht productnieuws

Jaga introduceert klimaattoestel dat actief verwarmt én koelt

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid.

Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen.

 

Brugman paneelradiatoren binnenkort leverbaar via Technische Unie

Brugman paneelradiatoren staan synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving.

Looking Good! Zehnder kleurt het najaar

Zehnder handdoekradiatoren zijn in allerlei verschillende modellen, maten en kleuren te vinden. Of het nu gaat om een luxe of eenvoudigere badkamer, groot of klein budget, elektrisch of juist niet.

Briza, 365 dagen per jaar het ideale binnenklimaat

Briza van Jaga is een hybride toestel met een dubbele persoonlijkheid: warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer.

Strada: de meest geliefde radiator van Jaga

Wist u dat Strada één van de meest verkochte radiatoren van Jaga is? Door het compacte design, strakke en moderne uiterlijk is hij erg geliefd.

'De beste binnenklimaatoplossing gaat verder dan alleen duurzaamheid'

Duurzaam wonen is helemaal van deze tijd. Om zo zuinig mogelijk te wonen is het begrip Nul op de meter in het leven geroepen. Ook bij Jaga, leverancier van ondermeer verwarmingen en installatiematerialen, is de term niet onopgemerkt gebleven.

Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen. Als eyecatcher of als stille kracht in de complete uitstraling van een ruimte.

Jaga maakt realisatie nul op de meter woningen mogelijk

De buurtbewoners uit de wijk Soesterkwartier in Amersfoort zijn al een aantal jaar bezig om de wijk duurzamer te maken. Door een prijsvraag van Amersfoort 033 werd vorig jaar het huis van één van de buurtbewoners gerenoveerd naar Nul op de Meter.

Vasco (BE) eerste A‐merk in Benelux met designradiatorcollectie voor middensegment

Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert in de Benelux als eerste A‐merkleverancier een collectie van negen designradiatoren voor het middensegment.