Overzicht productnieuws

Sika uitgebreid vertegenwoordigd tijdens de Week van de Bouw

Tijden veranderen en dat weet ook Jaarbeurs Utrecht. Het bedrijf constateert aan zowel vraag- als aanbodkant een toenemende behoefte aan snelheid, kwaliteit en relevantie.

Benieuwd naar het installatiegemak van CELO sign?

Famostar voegt een nieuw armatuur voor vluchtwegaanduiding toe aan haar CELO-familie: CELO sign. Installatie komt overeen met CELO inbouw en is dus eenvoudig, snel en herkenbaar.

Hét kozijn dat natuurlijk ademt heet MOVAIR+ CONVECT

9 t/m 13 februari staat voor Spirair in het teken van de Week van de Bouw. Ook dit jaar staat de fabrikant op de Bouwbeurs in Utrecht (vakbeurs GEVEL).

Uniek geventileerd tegelsysteem voor gevels maakt einde aan vochtproblemen

Bij tegelen op gevels leverde vochtophoping tot nu toe problemen op. Gutjahr (CeraVent), PCI tegellijmsystemen en Agrob Buchtal hebben gezamenlijk een vochtregulerend en ontkoppelend systeem voor buitengevels ontwikkeId.

Aralco NVS introduceert afstandsbeheer en App voor ventilatiesystemen

Op de vakbeurs Renovatie & Transformatie, deel van de Week van de Bouw, introduceert Aralco NVS OxyGreen Vision, een applicatie voor afstandsbeheer van ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bestaat uit twee delen.

Havé-Digitap steekt energie in uw energieverbruik

Als het gaat om het besparen van energie weet bijna iedereen inmiddels wel wat de voordelen daarvan zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden. Maar bij velen blijft het daarbij.

Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes

Toenemende drukte in gebouwen maakt het lastig om bij te houden wie, waar en wanneer in het gebouw is.

LIPS SMARTairTM mobiel: deuren openen en beheren via een app

Een beheerder kan het systeem zelf beheren en aanpassen op elk gewenst moment en vanaf elke willekeurige plaats: draadloos!

Raam of deur makkelijker afhangen met nieuwe Atlas V3 scharnieren

Zo sluiten de producten nog beter aan op de wensen uit de markt.

Advies op maat voor gezonder werk

Voor een positief bedrijfsresultaat zijn productiesnelheid, bouwvolume en kostenbeheersing essentiële onderdelen. Maar ook de gezondheid van werknemers speelt een belangrijke rol.