Overzicht productnieuws

Duurzaam straatmeubilair is aanwinst openbare ruimte

Via Falco’s partner Van Beers Hoogeloon maakte Falco FalcoLinea straatmeubilair voor het centrum in de gemeente Hapert.

Met duurzaam en design straatmeubilair is dit centrum weer helemaal klaar voor de toekomst.

3G brandkleppen Systemair bieden onbeperkte installatiemogelijkheden

Het grote voordeel van deze nieuwe generatie brandkleppen is dat deze zowel in de muur, voor de muur, als op de muur gemonteerd kunnen worden.

Twinson mag niet ontbreken in de tuin

Een hedendaagse tuin is rustgevend en comfortabel, maar bovenal ook duurzaam. Duurzaamheid toont zich vooral in de keuze van beplanting en het onderhoud, maar uiteraard ook in de materiaalkeuze.

SK brandmeldsystemen zijn anders dan anderen

Brandmeldsystemen zijn in vele merken verkrijgbaar. Ze moeten allemaal voldoen aan de norm EN54. Maakt het dan uit wat u koopt als klant? Ja, SK denkt van wel.

Goede akoestiek is gezonder dan u denkt

Akoestiek en de mate waarin geluiden wel of niet als hinderlijk worden ervaren, bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van ruimte. Toch lijkt akoestiek vaak een ondergeschoven kindje te zijn.

Sonorex Easy-Tube 23 is dé oplossing voor uw leidingen

De Sonorex Easy-Tube 23 is een geluidisolerende plaat speciaal ontwikkeld voor de vermindering van geluidafstraling van hemelwaterafvoeren en rioleringsleidingen.

Warmte op z’n mooist met Vasco Beams

Met Beams introduceert Vasco een designradiator die het klimaat in huis omtovert tot een unieke, pure zintuiglijke beleving. Een oplossing die bewijst waarom Vasco de absolute referentie is en blijft in de wereld van de designradiatoren.

ClimaRad Mini Luchtbehandelingskasten besparen veel geld

De Mini LBK’s van ClimaRad blijken verrassend veel geld te besparen in zorgcomplexen, studentencomplexen, kantoren e.d., zowel in nieuwbouw, renovatie als transformatie.

AGC Glass is Cradle to Cradle glasleverancier voor nieuw FIFPRo gebouw

Moet het WK in Quatar in 2022 in de winter gehouden worden in plaats van in de zomer? Zijn er extra drinkpauzes tijdens de WK-wedstrijden nodig?