Overzicht productnieuws

Voor elke situatie een passend(e) scherm, luik of deur van Metacon

Het uitgebreide assortiment branddeuren, rolluiken en schaararmschermen van Metacon biedt altijd een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

Vind de juiste dakventilator met de Online Selectietool

Innovatie staat hoog op de agenda van Zehnder - J.E. StorkAir. Een mooi voorbeeld daarvan is de Online Selectietool. U kiest op internet in 4 eenvoudige stappen exact de juiste dakventilator inclusief compatible accessoires.

Accu vervangen? Een goed moment om van TL naar led over te stappen!

In veel gevallen loont het de moeite om de bestaande TL-noodverlichtingsarmaturen direct te vervangen door led. Het vervangingsmoment van de accu is een uitstekende gelegenheid om dit onder de aandacht te brengen.

SaniTronics introduceert nieuwe ontwikkeling: het Draaitoilet

De serie zelfreinigende (openbare) toiletten van SaniTronics is uitgebreid met het Draaitoilet. Een toilet dat uiterst grondige reiniging combineert met snelheid.

Draadloos schakelen zonder hak- en breekwerk nog eenvoudiger

Het Eaton RF-systeem is een draadloos huisautomatiseringssysteem dat comfort, veiligheid en energiebeheer in de woonomgeving introduceert.

Dak parkeergarage KMar voorzien van Triflex afdichting

Duurzaamheid, ruimtelijkheid en comfort staan centraal in het ontwerp van het nieuwe kantoor van de Koninklijke Marechaussee (KMar) Brigade Zuid-Holland, naast Rotterdam The Hague Airport.

Hoogwaardige naadloze vloer voor elke ondergrond heet Marlise

Verbion Vloeren balt meer dan 50 jaar ervaring samen tot een krachtige vuist op de vloerenmarkt. Dagelijks werken verschillende vakmensen van Verbion Vloeren aan perfecte afwerkvloeren.

Gloednieuwe Zendow#neo te zien op Building Holland

Tijdens Building Holland (6-8 mei a.s., RAI Amsterdam) lanceert Deceuninck, wereldspeler in kunststof en composietprofielen, Zendow#neo: de gloednieuwe ramen- en deurenserie met de revolutionaire technologieën Linktrusion en Omniral.

Gevel krijgt duurzame natuurlijke schoonheid van cederhout

Dankzij de huidige techniek, kan de uitstraling van cederhout nagebootst worden, maar dan met de eigenschappen van vezelcement. Leverbaar in alle kleuren.

PCI Flexmörtel tegellijm al na 3 dagen toepasbaar op dekvloer

Speciaal voor jonge cementdekvloeren heeft PCI de populaire tegellijm PCI Flexmörtel doorontwikkeld naar twee bijzondere varianten, die onder garantie na 3 dagen respectievelijk een restvochtgehalte van 4% op cementdekvloeren kunnen worden toegepa