Overzicht productnieuws

Metallocryl: de metallic verf voor interieur en exterieur

Attractief, emotioneel, onmiskenbaar – dit zijn de kenmerken voor de twee metaalachtig aandoende afwerkingen Metallocryl Interior en Exterior.

Licht en slank construeren met vergrote voorraad constructiestaal

Deze staalsoort is bruikbaar voor lichte en slanke constructies, levert een gunstige carbon footprint op en bespaart op lasmateriaal. Het platstaf en de buisprofielen zijn uit voorraad binnen 48 uur leverbaar.

Duurzame matte muurverfafwerking met Brava Matt

Wilt u wanden en plafonds afwerken met een moderne matte muurverf die ook op het gebied van duurzaamheid tot de top behoort?

Kies dan voor Brava Matt van Brander Afbouwprodukten.

Tarkett linoleum met unieke toplaag en groter kleurenpalet

De nieuwe linoleum xf2 collectie is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring gecombineerd met een meer ecologisch duurzame productieaanpak. Tarkett is de eerste fabrikant die voor haar linoleum een Cradle-to-Cradle certificaat ontving.

ROCKFON introduceert thema Duurzaam? Natuurlijk

ROCKFON-plafondpanelen zijn gemaakt van basalt. Een natuurlijk stollingsgesteente en constant hernieuwbare grondstof die de aarde in zeer grote hoeveelheden produceert. Daardoor raakt de wereldvoorraad basalt niet uitgeput.

Stel uw bestektekst samen met Duco’s online bestekservice

Op de website vindt u voortaan alle bestekteksten terug die u naar eigen wens kunt aanpassen.

Maak kennis met NIBE SOLAR zonlichtsysteem op Energie 2013

Tijdens de vakbeurs Energie 2013, die van 24 t/m 26 september a.s. plaatsvindt, toont NIBE Energietechniek B.V. een breed overzicht van haar duurzame productassortiment.

Producten gewoon aan huis of kantoor ontvangen met Logixbox

Aan huis, magazijn én kantoor. En juist als er niemand in staat is deze in ontvangst te nemen, bijvoorbeeld bij afwezigheid of… ’s nachts.

 
Gemakkelijk

Classe 100 is de nieuwe standaard in deurcommunicatie

Met de Classe 100 binnenposten van BTicino introduceert Legrand Nederland een gebruiksvriendelijke binnenpost voor grootschalige woningbouw- en utiliteitsprojecten.

Grence hekwerk is grensverleggend in groen én prijs

Heras introduceert Grence: een nieuwe generatie spijlenhekwerk dat naadloos aansluit bij de wensen die vandaag aan een hekwerk worden gesteld.