Overzicht productnieuws

Rubber vloerbedekking nora sentica wint gouden Nightingale Award

De Nightingale Award wordt vanaf 1990 uitgereikt en is een van de meest gerenommeerde designprijzen van de Amerikaanse gezondheidssector.

AVZ SolidScreen houdt woestijnzand buiten

‘Probably the Best screen in the Market’ is de slogan die AVZ, met een knipoog naar haar vestigingsplaats, gebruikt voor de SolidScreen®.

DORMA draaideuraandrijving reageert op wind

DORMA biedt ook in moderne projecten uitkomst met de nieuwe generatie elektromechanische draaideuraandrijvingen ED 100 en ED 250. Het concept bestaat uit twee aandrijvingen die alleen qua vermogen verschillen.

Onzichtbaar scharnier sluit deur perfect in wand

Argent Alu, de referentie voor het openen van deuren, levert innovatieve oplossingen op het gebied van paumellen, scharnieren en pivots als systemen voor de onzichtbare integratie van binnendeuren in het interieur.

ASSA ABLOY Code Handle nu ook op langschild

Na het succes van de Code Handle op rozet is nu ook een variant op langschild beschikbaar. Na het succes van de Code Handle op rozet is nu ook een variant op langschild beschikbaar.

Oostwoud biedt waarborg tegen diefstal

Het is tegenwoordig niet meer voor te stellen dat je ook maar korte tijd je deur onafgesloten laat. Sluitsystemen en inbraakwerende oplossingen zijn dan ook continue onderhevig aan ontwikkeling en vernieuwing.

Accoya kozijnen voorzien van BUVA hang- en sluitwerk

Hout bevat van nature organische zuren. Per houtsoort kan de hoeveelheid verschillen. Ook Accoya heeft een geringe hoeveelheid zuur in zich dat vrij kan komen en corrosie op niet-edele metalen kan veroorzaken.

Necosteel voorkomt binnendringen overvaller

Woningovervallen zijn de laatste jaren een toenemend probleem in Nederland. Overvallers maken gebruik van het verrassingseffect door direct wanneer u de deur opent letterlijk met de deur in huis te vallen.

VEKA levert profielen voor eigentijdse werk- en leefruimten

Nederlandse architecten en bouwers spelen in op maatschappelijke ontwikkelingen als duurzaamheid en het nieuwe werken. De kunststof profielsystemen van VEKA sluiten daar perfect bij aan.