Overzicht productnieuws

The Doors Scrigno laat deur in wand verdwijnen

The Doors Design For Living brengt een nieuwe serie inbouwframes op de markt die schuifdeuren onzichtbaar in de muur laat verdwijnen.

Nieuwe Brander Haftgrund Dekkend combineert voorstrijk en tussenlaag

Een verwerker heeft behoefte aan snelle en efficiënte oplossingen zonder verlies van kwaliteit. Brander Afbouwproducten heeft nu een muurverfprimer ontwikkeld voor een hoogwaardige en efficiënte muurverfafwerking van wanden en plafonds.

Internationale Bouwbeurs 2013: uw startpunt voor de toekomst

Dit jaar is het thema Bewust Bouwen. Dat wil zeggen: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst. De BouwBeurs is uw startpunt.

Bent u klaar voor Smart Mobility Management

Woon-werkverkeer, fiscale bijtelling, belaste reiskostenvergoeding: strenge overheidsmaatregelen komen van alle kanten op ons af.

Erben Wennemars presenteert nieuwe generatie dakramen

Onder belangstelling veel belangstellenden zag de nieuwe generatie VELUX dakramen onlangs op spectaculaire wijze het licht.

StoSilent Panel Alu optimaliseert akoestiek bekroond museum

Architectenbureau Designed by Erick van Egeraat tekende voor het ontwerp van het vernieuwde en vorig jaar heropende museum.

Brander behaalt DUBOkeur

Brander Afbouwprodukten heeft recent het Nederlandse DUBOkeur voor haar producten Brander Crystal, Brander Verf- en Behangklaar en Brava Matt. Dit betekent een belangrijke erkenning van de duurzame eigenschappen van deze producten.

MONODRAIN zorgt voor esthetische afwatering voor kozijnen

Bij een drukvereffenend beglazingssysteem dient de kozijnsponning te worden ontlucht en ontwaterd. In de ontwerpfase wordt er nog dikwijls niet aan gedacht, terwijl ze in praktijk er opeens wèl zijn: ontsierende afwateringskapjes!

Euro-Deur kanteldeuren bieden exclusiviteit

Indien uw pand een deur met een bijzondere uitstraling vereist kan Euro-Deur exclusieve kanteldeuren voor u fabriceren.

DORMA Secure-oplossingen: een combinatie van veiligheid en comfort

Ook een carrouseldeur met een geïntegreerde schuifdeur (KTC-2) en een carrouseldeur met toegangscontrole (KTV-secure) behoort tot de mogelijkheden.