Overzicht productnieuws

BUVA SolidSeal kaderdichting haalt luchtdichtheidsklasse 3

Een goede luchtdichtheid is een belangrijk aspect binnen energiezuinige woningen. Dit geldt zeker voor energieconcepten als Passief Bouwen.

Krasbestendig keukenblad dankzij innovatief kwartsoppervlak

De werkbladen uit de Platinum collectie bestaan voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Dat maakt ze volledig krasbestendig en niet-poreus zodat vlekken geen kans krijgen.

Schoonlooptapijt heeft nieuwe look en structuur

EMCO Benelux presenteert de serie schoonlooptapijten MODUS. Een zeer hoogwaardig schoonlooptapijt ontwikkeld voor intensieve binnentoepassingen in entrees en interieurs van kantoren, winkelcentra, hotels, instellingen, etc.

Deceuninck zendow kozijn scoort hoog op brandwerendheid

Deceuninck zendow kozijnen scoren bijzonder hoog op het vlak van brandwerendheid. Bij een recent uitgevoerde onafhankelijke brandwerendheidstest behaalde het Deceuninck zendow kozijn probleemloos 52 minuten.

Vorstvrije buitenkraan met kogelafsluiter

Deze vorstvrije buitenkraan is voorzien van een speciale vorstbeveiliging die bevriezing van het tapwater voorkomt waardoor mogelijke schade aan leidingen en toestellen wordt vermeden.

Hörmann levert voordelige inbraakveilige deuren

Verbouwen of renoveren is een zaak van keuzes maken en concessies doen. Besparen op een nieuwe voordeur bijvoorbeeld, is toegeven op inbraakveiligheid.

Artitec bekent kleur

Artitec opent het nieuwe jaar met kleur. Kleur op de deur wel te verstaan. In 2012 zal Artitec de mogelijkheid bieden om diverse modellen kwaliteitsdeurbeslag in een heel scala van bonte en ingetogen kleuren te leveren.

Evolution biedt meer flexibiliteit bij uniek gevelontwerp

Kingspan Benchmark Façade Systems introduceert Benchmark Evolution. Met dit nieuwe slanke, vlakke en stijlvolle gevelsysteem ontwerpt u unieke gevels met een hoge kwaliteit in detaillering.

Innovatief antwoord op koud verkleven van daken

Met Coldfixx wordt het mogelijk om op een zeer duurzame, brandveilige en akoestisch optimale wijze vlakke daken te isoleren.

S en XL formaat rabatdelen vormen bijzonder lijnenspel

Rockpanel producten combineren het robuuste karakter van steen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout. Dankzij de stenen oorsprong wegens het basismateriaal basalt, is Rockpanel bijzonder vormvast.