Veiligheid en comfort voor uw woning én commerciële eigendommen

Winterse gladheid op uw oprit, tuinpad, parkeergarage of laadplaats kan een gevaarlijke hindernis vormen voor uzelf, uw familie, bezoekers of klanten. Gelukkig biedt nVent RAYCHEM een efficiënte en betrouwbare oplossing: hellingsbaanverwarming.

Waarom hellingsbaanverwarming?
  • Voorkomt gladheid en valpartijen: De warmte van de verwarmingselementen smelt sneeuw en ijs, waardoor uw oprit, tuinpad, parkeergarage of laadplaats veilig en begaanbaar blijft, zelfs in de meest barre winterse omstandigheden.
  • Beschermt uw eigendom: Door ijsvorming en dooiwater te voorkomen, helpt hellingsbaanverwarming schade aan deze oppervlaktes te voorkomen.
  • Verhoogt het comfort: Geniet van een comfortabele en veilige toegang tot uw woning of bedrijfspand, zonder te hoeven schuiven of strooien.
  • Verbetert de toegankelijkheid: Voor mensen met beperkte mobiliteit kan hellingsbaanverwarming een essentiële voorziening zijn om veilig en zelfstandig toegang te krijgen tot uw woning of bedrijfspand.

nVent RAYCHEM biedt een complete oplossing voor hellingsbaanverwarming met twee topproducten: de WinterGard constante wattage kabel en de nieuwe Elexant 650c-Modbus controle regelaar.  

  •  De WinterGard kabel is ontworpen voor langdurige prestaties en zorgt voor een uniforme warmteverdeling over uw oprit, tuinpad, parkeergarage of laadplaats. De kabel is zelfs geschikt voor installatie onder asfalt.
  • De nieuwe Elexant 650c-Modbus controle regelaar is gebruiksvriendelijk en biedt precisietemperatuurregeling in combinatie met energiebesparende functies. De regelaar werkt samen met sensoren om de verwarming enkel te activeren wanneer dat nodig is, waardoor u energie bespaart.
De systeemvoordelen van nVent RAYCHEM hellingsbaanverwarming:
  • Eenvoudige installatie: Gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde stappen. 
  • Lage onderhoudskosten: Onderhoudsarm en vereisen geen jaarlijkse inspecties.
  • Energie-efficiënt: Optimaliseert energieverbruik door alleen stroom te verbruiken wanneer nodig.
  • Lange levensduur: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een verlengde gebruiksduur.

Of u nu een huiseigenaar bent die uw veiligheid en comfort wil verhogen, een bedrijfseigenaar die de toegankelijkheid en veiligheid van uw parkeergarage of laadplaats wil verbeteren, of een professionele installateur die een hoogwaardig product wil aanbieden, nVent RAYCHEM hellingsbaanverwarming is de perfecte keuze.

Neem vandaag nog contact op met ons sales support team via salesNL@nVent.com 

Klik hier voor meer informatie...

« Nieuws overzicht