Drempelloze deuren met gelaste scharnieren

Met onze veilige drempelloze deursystemen wordt de toegang gemakkelijk gemaakt, zeker voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze PP-deuren hebben een frame gemaakt van stalen kokers 30 × 20 mm en twee speciaal ontworpen dwarskokers voor stevigheid en veiligheid. De maaswijdte van 50 × 50 mm maakt het vrijwel onmogelijk om er een hand doorheen te krijgen. De scharnieren zijn gelast aan de deurkader, dus uitheffen van het deurblad is niet mogelijk. De deuren zijn bij levering reeds voorgemonteerd en klaar voor montage. 

 De UX450 en UX550 hebben een speciaal ontworpen afdekplaat om het hangslot te beschermen, zodat men het slot niet zomaar kan forceren. Deze deuren zijn ook beschikbaar met een cilinderslot.

 Afmetingen en kleuren

De deuren hebben een totale hoogte van 2.200 mm, met een vast niet-verwijderbaar bovenpaneel. De doorgangshoogte is 1.860 (deuren 750 mm breed) of 2.000 mm (deuren 900 mm breed). De deuren zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren, waarbij grijs RAL 7037 de standaardkleur is. Voor buitentoepassingen is er een thermisch verzinkte uitvoering.

De veiligste optie

De Troax Safe UX500 en UX550 deuren zijn ontworpen om te worden gebruikt bij het UX550 paneelsysteem en zijn geschikt voor bergruimtes waar het hoogste niveau aan bescherming nodig is. Het maakt deel uit van een systeem met speciaal aangepaste installatieprofielen. Het systeem is getest en goedgekeurd door de Swedish Theft Prevention Association (SSF) en wordt gebruikt in ruimtes waar er veel risico is op inbraakpogingen. 

Bescherming tegen inkijk

UR SP is een vol plaatpaneel dat zorgt voor privacy en uitzonderlijk goede bescherming tegen inbraken. Het wordt met name gebruikt als voorwand in ruimtes die al een redelijke externe beveiliging hebben. De panelen uit metaalplaat zorgen ervoor dat mensen niet van buitenaf kunnen zien wat er in de berging staat. Dit systeem heeft ook volledig afgedichte deuren als alternatief voor gaasdeuren. De deur is voorzien van hangslotplaatjes. UR SP kan eenvoudig worden gecombineerd met onze andere scheidingwanden uit gaas.

De deuren kunnen zowel in Troax gaaswanden geplaatst worden als los tussen 2 muren. Doordat ze van een kader voorzien zijn, kunnen ze aan een bestaande structuur bevestigd worden.

Klik hier voor meer informatie...

« Nieuws overzicht