Drukvereffeners van Fermod:

Een essentieel onderdeel van een geconditioneerde cel

De Franse producent Fermod produceert een breed assortiment aan installatiematerialen voor toepassingen in o.a. temperatuur geregelde ruimtes.  

1 van deze producten zijn de drukvereffeners (ook wel genoemd drukventielen). Iedereen weet wat er gebeurd als een koelkast/vriezer vacuüm trekt en dat het dan even duurt voordat hij open kan. Dit gebeurd in het groot ook bij een vriescel. Door het onttrekken van lucht door het invriezen ontstaat er een onderdruk die als deze niet wordt weggenomen, en verder kan opbouwen, kan leiden tot implosie van de cel. 

Om dit te voorkomen produceert Fermod een scala aan drukvereffeners die zorgen dat de onderdruk in een cel wordt weggenomen daar waar en wanneer het nodig is. De drukvereffeners zijn er in diverse soorten en maten en geclassificeerd in de afmeting van de cel en/of de prestatie van de koelgroep. 

Ter ondersteuning bieden we vanuit Fermod de service dat wij bij projecten meekijken voor het optimale aantal en ideale plaatsing van de vereffeners. Deze service bieden we voor de complexe cellen projecten, maar uiteraard ook voor de enkele cellen. Alles om te zorgen dat de kans op implosie door onderdruk zoveel mogelijk wordt beperkt. 

Neem een kijkje in onze virtuele showroom en zie diverse mogelijkheden met onze drukvereffeners Showroom FERMOD of via NBD online Fermod Drukvereffener | NBD-Online | product

Fermod; een betrouwbare keuze voor de cellenbouw.

« Nieuws overzicht